Dveri: Vlast u Srbiji ne treba da daje legitimitet Kristijanu Šmitu

Ostavite komentar


  1. Srbiji će uvek na prvom mestu biti Republika Srpska. Naš bratski odnos sa Republikom Srpskom neće moći da naruši niko pa ni visoki predstavnik Šmit.

  2. Dverjani, jel se to javljate iz Donjecka sa prvih linija fronta. Posto ste do nedavno maltene navaljivali da uletimo u rusko/ukrajinski konflikt. Narod da moli Boga da ova grupa avanturista nikada ne dobije priliku da se za bilo sta pita u Srbiji. Za nedelju dana spucali bi nasu zemlju o prvu prepreku u medjunarodnoj politici.

  3. Cinjenica da VUcic dva dana boravi u RS a da nema predvidjeno ni rukovanje sa Kristijanom Smitom valjda treba suptilo da kaze kakav je nas odnos prema ovom nemackom turisti. U medjunarodnoj politici nema mesta direktnosti, sve je uvek suptilno. Nadam se da ce Dverjani jednog dana nauciti kako funkcionise normalan svet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.