Dveri: Vučić u Tirani potpisao „antirusku“ deklaraciju koja šteti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Licno sam slusala Jelcina 91 kad je na SKAJnjuzu rekao da nas nece braniti jedino ako nato krene kopneno. Nemojte vise oRusima muka mi. Narod je o vama rekao na izborima i boljeda cutute.

  2. Мислим стварно, уместо да као праве кафанске патриоте и русофили објавимо рат Украјни, ми потписујемо тамо неке декларације.

  3. Udara Boško s istoka a ODIHR sa zapada! A mislio je da je pametan i da mu se može da pokrade izbore, podredi državu službi i navijačima i da pravi Kinezima bazu u Zrenjaninu. E pa izgleda da neće moći!

  4. Dveri: Vučić u Tirani potpisao „antirusku“ deklaraciju koja šteti Srbiji

    Moja komsinica „baba Rada“ iako sa svojom listom „ajvar od zelenu papriku“ nije uspela da prikupi dovoljan broj potpisa, nije ucestvovala na izborima na kojima bi kako ona veruje „bolje prosla“ od „drzavotvornog, patriotskog bloka“ koji nije presao cenzus, „smatra“ da je je svaka „antiruska deklaracija“ koju potpiše Srbija u KORIST Srbije i njenih gradjana !
    Za mene licno i u to nema sumnje mišljenje moje komšinice „baba Rade“ ima daleko „vecu tezinu“ od izjava Dveri i Boška Obradovica koji za razliku od moje komšinice nemaju nikakvu „perspektivu za buducnost“ dok se lista moje komšinice „baba Rade“ nalazi na „uzlaznoj putinji“ i dobija sve vise pristalica !

  5. Бошкић, у чему је проблем. Па (хе, хе) права опозиција, као твоја коалициона партнерка (још је званично опозиција), ће протествовати и ствар ће бити на прави начин решена.

  6. Sreća za Srbiju je što nas ne vode u „svetlu budućnost“ obožavaoci Danas-a i ostrašćeni komentatori. Radoje Domanović ne bi spavao da bi stigao da u svojim satirama opiše sve ove „mudrosti“.

  7. Oduvek je bilio špiju
    na ali otvoreno raditi
    protiv svoje države za agresora,to je mog
    uće samo u guberniji
    zvanoj Srbija.Dveri ti
    me postaju, ruske zv
    eri.

  8. Sedi u auto idu u Rusiju,ko ti brani?Šta nas ,,daviš,,svojim tikovima,mi bi malo da jedemo leba i nešto s leba,da zamenimo automobile iz prošlog veka,da popravimo neki zub.Preseli se bar na Kosovo i plasiraj svoje ideje,nas pusti u……

  9. Rusija je kamen oko vrata Srbije, a za Boška Obradovića (i Srbiju) bolje bi bilo da ode u Rusiju i bude Putinov poklisar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.