„Rušimo monopol i dogovor Vučića i Đilasa, vlast i opozicija organizuju botove protiv nas“: Dveri i Zavetnici najavljuju tužbe protiv predsednika i nekoliko medija

Ostavite komentar


  1. Tačno bode u mozak kad Milica kaže“kada osvojimo vlast“.Nije lako biti političar amater.

  2. Vi ste definitivno Vuciceva opozicija.Sva ta baljezganja o Kosovu i uticaju EU,su prakticno Vucicevi stavovi.Nadam se da narod nece nasesti na te epske gluposti.

  3. S’obzirom kako prolazi opozicija u Putinovoj Rusiji „čiju politiku velicate i zagovarate i u Srbiji“, sta god da vam radi ovaj „nepomenik“ jos uvek vam je bolje nego opoziciji u Rusiji !
    Ja lično „ne osetim tu zelju da barnim RUSE od malog Putina“ !
    Sta god on radio vama ili vi njemu ja to posmatram kao „unutrasnje pitanje Rusije“ i u to se ne mesam !

  4. Najlakse je optuziti drugoga za svoju saradnju sa vladajucom sektom, kako bi zavarali narod (ne „nas narod“ kako se vladajuca sekta ulaguje narodu)

  5. Da bog sačuva ako ste vi sreća za Srbiju vi hoćete da se vratite u srednji vek.Teško nama ako vi uđete u parlament eto Vučiću sigurnih koalicionih partnera.Srbiji nema spasa od szmih nas kakvi smo.Nije čudo što nas malo ko voli.

  6. a da se vratimo nazad pre 2012 godine. Da li jeneko mogao i da pomisli tada da ce u skupstini biti stranke koje se zovu Dveri i Zavetnici?! Nedostaje samo Obraz, Levijatan, SPC, mozda i neka sekta pa da budete u kompletu. Tu vam se prisljamcio i DSS za koje iskreno smatram da su i najgori od cele grupacije. Pre 11 godina ste ispod istog kamena ispuzali kao i ovo cudo na vlasti. Vreme vam je svima da se tamo i vratite

  7. A evo i modernih radikala koji sluze samo da odvlace glasove ovih koji nisu za vlast. tako su i radikali devedesetih deset godina u sluzbi Milosevica obmanjivali narod i napadali vise opoziciju, nego poziciju. Manje je bolno glasati i za Vucica nego za ove kvazinacionaliste i ljude cija su poimanja zivota ostala zaglavljena negde u srpskoj mitomaniji od pre jednog milenijuma.

  8. Jedna drzava skoro 75 godina finansira, formira stranke i pokrete koji zastupaju nacionalizme po rapublikama, jer je to bio najbolji alat da rusenje jugoslavije. Sada se forsiraju pokreti koji sukobljavaju srbiju sa EU. Njihovi eksperti uticu na celokupan sistem u srbiji sa ciljem da je pretvore u primitivnu africku drzavu, bez obrazovanja, bez medicine, bez proizvodnje. Samo se forsiraju sukobi, sa svima i izmedju sebe, kao i ratovi, sa bilo kim, samo da se puca. Nije bas bratski.

  9. Kada se dođe na vlast, moraće se svi ti koji su se tako ponašali isterati na put pravde!!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.