DW: Podsmeh mrtvima u Srebrenici

Ostavite komentar


    1. Nije. Bila je odmazda. Da li je moguce da neko govori srpski a ne zna o istoriji Kragujevca i Kraljeva?

    2. Hitler je napao cijeli svijet a Milosevic odnosno Srbi su napali samo Bosnjake i Albance, upamti da je to velika razlika….

  1. Зар се ЕУ, НАТО и САД све време не подсмевају мртвима у Ираку, Либији, Србији, Српској, Српској Крајини, Афганистану, Сирији …
    Био је злочин у који је дебело умешана и друга страна и европско-америчка страна, а пре њега још страшнији злочин око Сребренице.
    И сад, само Срби се подсмевају. Не подсмевају се, већ признају злочин, а сви други се подсмевају жртвама својих злочина. Изетбеговић и Туђман, Тачи и Харадинај, Клинтон и Блер …
    Или, Срби нису људи?
    Не можете тако неморално и прљаво никада добити.

  2. Samo vi u Danasu objavljujte te jednostrane političke stavove Dojčevelea i glumite demokratiju, a, u stvari, morate da objavljujete bljuvotine vaših mecena. Što se tiče Mladića , pa on je ispod istog komunističkog šinjela izmilio, kao što je i Danas ideološki zaogrnut istim tim šinjelom. Ispade da jej edini genocid bio, onaj koji nije bio, a da svi genocidi koji su bili, nisu bili. Da nije urednik Doječevelea neko od onih likova sa Koraksovih karikatura? Onaj „lepi“ bez brkova, možda?

  3. Za sahovske figure od ljudskih kostiju nisam jos cuo, ali sam jako davno citao o knjigama uvezanim u tetoviranu ljudsku kozu i abazurima za lampe od ljudske koze, zanatski proizvodjene u Auschwitz Birkenau konclageru. S time sto su proizvodjaci sirovina bili prethodno izabrani i pazljivo negovani u cilju sto boljeg kvaliteta finalnog proizvoda. A preduzetnicke vrline Franza Stangla i 101 bataljona rezervne policije iz Hamburga su posebno cenjene. Mozda bi i DW malo mogao da se pozabavi tom temom, umesto da u duhu novog Drang nach esten i alata razvijenih od strane Südosteuropa-Gesellschaft, posebno u kontekstu kontinuiteta rada zvezde slobodnog novinarstva Rudolfa Vogela, od mladih dana u Solunu pa do smrti, svoje grehove projicira na druge i tako komotno skriva svoje pravo lice i istinu o sebi. Manje arogancije gospodo i bar formalno kajanje.

    1. Ma pusti ga, knjigoveznico, neka se koprca. Sredila im Ana najboljeg konja za trku kojeg si imali, Tima Sebatijana, što gadovi ne mogu da trpe pa je kleveću. U stavrima genocida niko njima nije dosrastao i nije dorastao, čak ni ustaše. Ne bi oni mogli da pretrpe ni da su Ana i Sebastijan remizirali. Oni znaju samo za pobedu i osvetu, a ovde su izgobili. Ana će tek da ih leši.

  4. Poput Mila Đukanovića, koji je nedavno rekao da se poređenjem Crne Gore sa NDH relativizuje ustaški zločin, Nemci će vazda pokušavati da realizuju zločin svog industrijskog genocida. Više ne ustručavaju čak ni da objavljuju knjige u kojima se Hitler prikazuje kao simpatični mangup. Po Roman Tibora Vermeza “Hitler ponovo među Nemcima” prodat je u tri milona primeraka. Po tom romanu već je snimljen i film. Uostalom, Hitler ni kod nas ne silazi sa malih ekrana. U svakom slučaju Nemci dolaze, I to nereciklirani.

  5. DW nastavlja sramnu kampanju protiv drzave Srbije i srpskog naroda i to tako sto jednostrano spominje i insistira na zrtvama samo jedne nacije(koja je Titova izmisljotina jer su to Srbi koji su iz koristoljublja promenili veru).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.