Džaba im svi Informeri i Pinkovi – mi smo većina

Ostavite komentar


  1. Opaa, tajkunu ponestalo para pa bi jos malo da zaduzi Beogradjane.

    Neka ga Jankela uhvati za ruku i odvede u Loznicu pa tamo nek prave mostove od 700 miliona evra.

  2. G. Đilas će dobiti moj glas, ako se kandiduje (i većine mojih prijatelja i poznanika). Interesuje me zašto se insistira na jednoj listi. Neka svaka stranka ponudi svoju listu sa svojim kandidatima, jedino, na svim tim listama Đilas bi trebalo da zauzima glavno mesto (kao kandidat za gradonačelnika), odnosno da bude nosilac svih tih lista. Tako bi svi ponudili svoje kandidate za skupštinu grada a istovremeno bi kandidovali jednog zajedničkog kandidata. To je način (možda grešim, nisam političar) da se stranke ne svađaju oko broja "svojih" kandidata na zajedničkoj listi. Tako bi na kraju priče Đilas dobio većinu glasova građana Beograda a ostali bi bili raspoređeni brojem dobijenih glasova a ne koalicionim dogovorima. Pa posle neka prave postizborne koalicije.

  3. Naravno da je moguće.Beogradjani vide sta sadasnja vlast radi odnosno ne radi.Osim demagogije i lopovluka nista druge nema,gradjani su ponizeni dok nesposobni sa kupljenim diplomama pune svoje dzepove novcem gradjana Beograda.Beograd 2018.godine menja ovu nesposobnu i lopovsku vlast.

  4. Da li mislite da li je pametno što je gradska vlast dala 5 miliona evra za sređivanje propaali tvojih podzemnih kontejnera i da most na Adi koji treba da košta 180mil. evra, a ne 450 mil. evra i da se zaduži grad zbog toga do 2032 godine,.Da ne pričamo o Pazzl gradu i replici Beograda plus da parking servis ostaviš u sramotnom gubitku.

  5. Dragane, ideš mi na onu stvar, ali imaš moj glas jer imaš najviše šansi da oteraš ove bednike.
    Ne kandiduješ se za ličnost godine već za treću funkciju u Srbiji.
    1. Jer imaš kintu (ne moraš da se zadužuješ i kasnije vraćaš)
    2. Imaš medije (i znaš kako da ih koristiš)
    3. Bio si već na trom mestu (dosta mi je neznalica koje se obučavaju i edukuju kroz realnu vlast)
    Prvo iz Beograda, a kasnije iz republičke vlasti.

  6. Gusarsko politicke ladje se zahuhtavaju. Bilo koja grupa gusara da pobedi narodu ce biti losije nego sto je sad. Ova Srpska elita osim pljacke naroda za nista drugo nije sposobna. Hvalimo se toliko doktorata uspesnih a oni nemogu da naprave jedan vredan proizvod. Da nije Srpskog seljaka sva ta pamet nebi vredela ni jedan gros. Osim kombinacije elita za druge stvari i nezna da napravi.

  7. Kakva vecina? Pa za vas niko ziv nece glasati. 5% glasova necete dobiti, zato sto ste imali svoju sansu i iskoristili ste je da bi se obogatili, a grad je za to vreme propadao! Zato vas niko nece podrzati, od vas ne postoji manja manjina!

  8. Pamet se mora pozdraviti,
    BRAVO DJILASE
    Dovoljno je biti mašinski inženjer , a ne pravnik sa prosekom 10,i pamet je tu,velika,dovoljna, upotrebljiva.

  9. Beogradjani pokazite koliko vam je stalo do boljeg i bezbednijeg grada od ovog u kome sada zivite. Pokazite na izborima za Gradsku skupstinu da vas je vise i da ste bolji, kulturniji, vaspitaniji i na kraju lepsi od ove neoradikalne olosi koja vam je preotela Beograd. Pokazite da vas je vise i da ste organizovaniji i da se mozete okupiti i ujediniti u OTPOR-u prema ovom A.V.-A.V. -u i Malom-Vesicu ( oberstrundafirercicima ), koji ustvari mrze Beograd i beogradjane, posto vuku komplekse iz nesrecnog detinjstva bas kao i njihov izkompleksirani firercic A.V.-A.V. Izadjite i oduvajte ove uzurpatore i haraclije – mrsku otpad, fukaru i olos na vlasti okupljenu u CRNO-CRVENU koaliciju, koja je zagorcavala zivot gradjanima Srbije devedesetih. Pokazite fukari da vas je vise i da se ove Vuciceve olosi i bitangi ne bojite, otpocnite oslobodjenje Srbije, kao sto je to uvek bilo, pocetak kraja diktaturi bice u Beogradu. Do pobede bez straha neka bude ovo i referendum u kome ce se odluciti koliko vas je protiv ovog samokrunisanog despota i uzurpatora Aleksandra ( Malog Aleka ) Vucica i njegove napredno-neo-radikalske kamarile.

  10. Zasto Danas dopusta linc drugih medija , pogotovo Pinka i Informera?Ne trazi se da ih volite vec da novinari i mediji budu zasticeni i sa svojim pravima na slobode.Djilas ce zbog ovakve kampanje puci , nek bude sretan ako osvoji 5 posto.

  11. Ne verujem da Đilas može mnogo toga da promeni ili uradi, problemi su dublji od politike ali ću glasati za njega čisto da vidim leđa malom, Vesiću, Mladenoviću, Bastaću i ostalom ološu koji se nakačio na kičmu Beograđanima da im loče krv. Ne glasam za manje zlo nego glasam da iskažem svoj gnev i u znak protesta.

  12. Djilas i njegova DS su ostavili praznu drzavnu kasu i ogromne dugove, a sada su im drugi krivi sto nije bilo novca u drzavi nakon njihovog pada. A kakvo je finansijsko stanje kod Djilasa? Sutanovca? Jeremica, Jankovica? Sram ih bilo, narod ne zeli Djilasa i ostale koji su u paketu sa njim.

  13. Što se tiče trudnica ja sam jedna od onih koja je podnela tužbu zbog neisplaćivanja 35% i koja se obratila i tadašnjem ZG a sadašnjem vašem koalicionom partneru. Od mene nećete dobiti glas kao ni od mojih prijateljica koje su doživele isto šikaniranje.

  14. Samo da ne bude da je ovo dogovor Ace i Djilasa: ajd Dragane, ti okupi opoziciju, ja te u““apsim dve nedelje pred izbore i njima tuki, a meni pobeda. Malo posediš u prdekani, posle te ja pustim zbog nedostatka dokaza i dobro tebi, dobro meni".

  15. Šezdest godina živim u ovom gradu. Pamtim mnoge gradonačelnike i predsednik skupština. Od Branka Pešića, koga sam lično poznavao, jer je zemunac pa preko Živorada Kovačevića, Grudenke, Nebojše Čovića, Đinđića, Paje Krunića, Milana St. Protića, Rade Hrustanović, Nenada Bogdanovića i Dragana Đilasa. Ovaj dvojac sa fantomkama Vesić-Mali je priča za Marinkovu baru. Njih dvojca su nešto najgore što je moglo da zadesi beograđane. Najbolji gradonačelnik je bio Branko Pešić, čovek sa vizijom, čovek koji je napravio Gazelu, drugi nastavak Brankovog mosta i još mnogo toga.Odmah do njega je Dragan Đilas, sa ogromnom energijom i velikim menadžerskim sposobnostioma koje su sada neophodne da bi se Grad vratio na pravi put.

  16. Lako je djilase dizati kredite pa se bahatiti i davati.. to je neodgovorno ponasanje jer to neko posle mora da plati a placali su i penzioneri i deca tvoje dugove… ti bi sad opet da ih zaduzujes… pa nece moci provaljen si bre

  17. Bravo majstore!Imao si i gresaka kao i svaki ziv covek ali ne mozes se porediti sa ovima,uvredljivo je!Nadam se da ce normalan covek shvatiti a i oni sa sendvicima.Pa lepse je da zaradis nego da cekas sendvic!

  18. Djilas je odlučan i hrabar političar,koj ume i zna da vodi grad. Zato je i dočekan na nož od strane boljševičko-cincarske oligarhije. Siguran sam da ce se parlamentarna opozicija ujediniti oko njega i da će to biti početak kraja vkadavine naprednih radikala.

  19. Eto, ja zaista verujem da većina mojih komšija, koleginica, kolega i Beograđana žele baš to. Sve to što je autor nabrojao i što smatra da je samo po sebi nemoguće. E moguće je i zato nam ovi i jesu na vlasti.

  20. Cudi me tolika vasa naivnost,gospodine Djilas.Tragedija beogradjana lezi u cinjenici da imju posla sa bandom ulicnih kriminalaca,koji i da dobiju onoliko glasova koliko ih stane na Tasmajdanu,opet ce pobediti,zato sto kradu.Grad Beograd ima samo dve sanse da se pobede uzurpatori.Da ga Putin smeni jer nedovoljno brzo radi na razbijanju Balkana i Evrope i drugo,gradjanska neposlusnost,bojkot namestenih izbora,otpor i mirni gradjanski protesti,mobilizacija,napustanje parlamenta.

  21. Naravno da podržavam kandidaturu, tj najavu ako lista na čijem će čelu biti on, osvoji većinu odbornika u Skupštini Grada Bg, ili napravi koalicionu većinu, g. Đilas bude gradonačelnik Beograda. Sve što je izjavio u intervjuu za DANAS je tačno i to kako kaže uviđaju građani Bg. Dobro je i objedinjavanje opozicionih snaga u podršci Đilasu bez zadnjih namera, što bi bio pozitivan signal za izlazak na izbore. Đilas i politički činioci koji budu stali iza njegove kandidature, moraju biti svesni da će imati "sudar" sa protivnicima (SNS), koji apsolutno svesni važnosti izbora i Beogradu i činjenice da ako ih izgube, njihova vlast u Srbiji može da se sruši kao kula od karata, pa će predupreduzeti sva dozvoljena, ali i ona koja nisu dozvoljena da bi zadržali vlast u Bg. Zbog toga je potrebno da akteri koji podržavaju Đilasa i sam Đilas napornih radom ubede apstinenteapstinente i razočarane da izađu na birališta i provere im glas. Ponovio bih ono što sam više puta predlagao i ne samo ja već mnogi dobronamerni građani, a to je da se pre prijavljivanja liste , pre početka kampanje, se predstavnicima vladajuće koalicije, predoči mogućnost bojkota izbora, ako na pristane na ravnopravno predstavljanje bar u medijima čiji je osnivač ili većinski vlasnik Država Srbija. To su preduslovi koje je prema mom mišljenju potrebno da se ostvare, što bi realno moglo voditi u POBEDU.

  22. Pa ti si prapocetak tog Pinka i tog Informera !!!!
    Ti i tvoje medijske kuce i firme!!!! Ti i Saper i Nenad Krstic. Ja za vas nema sanse da glasam. Nista niste bolji od ovih Vucicevih.

  23. 1. neću Malog i sav talog
    2. zbog penzije Vučka, baba nema ručka
    3. neću narodnjake, hoću studenjake
    4. neću zadruge i parove, hoću Deda Mraza i darove

  24. Au kakav fotoshop! Covek rece istinu: Svi lideri stranaka su Beogradjani. Slabo me ovo zanima ali ako moze okretnica u Cara Dusana; znam da se u BG saobracaj moze odvijati samo uz krsenje saobracajnih propisa ali okretnica dobro dodje da se covek lako vrati preko reke: Zakon o p.i: neki drugi put?

  25. smarač.
    nisam ljubitelj diktatora vučića, ali ovo bode..istera oči koliko su gladni vlasti ovi iz opozicije. poslušajte basaru, samo žele vlast i da ubace svoje konkubine i partijsku vojsku na drzavne jasle, a za svoje firme povlastice.u inat glasam za diktatora.

  26. Tata heroj Vukovara, deda branio mostove, mama pekla gibanicu za vojnu policiju, stric kod arkana, kum u belim orlovima, teča kod slobe, a ti kod Skendera Volkana.

  27. Demagogije Nikad Dosta a O Zivotu u Beogradu za njegove Vladavine Beograd i Okolina Dobise smrtnu Presudu

  28. Onaj ko obeca da ce resiti problem saobracaja na Kruznom putu na Vozdovcu i spojiti naselje Brace Jerkovic sa Trosarinom, dobice moj glas

  29. Dragan Djilas je odličan menadžer i to je dokazao kao ministar bez porfelja za Nacionalni investicioni plan, gradonačelnik Beograda i kao predsednik Košarkaškog saveza Srbije u periodu od 2007 do 2017 god. Da li je to malo? Bravo Dragane.

  30. Iskrena PROevropska opozicija se mora dogovori da li je bolje da izađe u dve ili tri kolone , jer u Minonici (nekada monarhističko uporište) danas su se ujedinili u jednu kolonu lažni komunisti i lažni četnici : Dačić, Palma i Šešelj , a u drugoj koloni idu lažni evropljani : SNS, Vulin, Ljajić, SPO,..!!

  31. ima vas vise ali svi vi zajedno osvojicete 5% glasova i to vam je mnogo s obzirom da ste u vasem mandatu unistili sve zatvorili mnogo firme unistili bolnice skole vrtici puteve a sad kada se nasao neko ko je vase unistavanje sprecio i poceo da vraca sve na staro pa cak i vise nego sto se ocekivalo prezaduzili ste gradove opstine i to je vraceno povecavaju se plate i penzije to je super a u vasu vlast bar ja sam radio za 12000din jer ste dozvolili da se pljackaju firme i otpustili me u regularnom strajku oterali firme u stecaj a za to jos niko nije odgovarao a nadam se da hoce jer ocekujem od ove vlasti da se malo pozabave time i da se jadnim radnicima vrati ono sto im s pravom pripada

  32. Sto se narod zaludjuje oko gradonacelnika kada gradonacelnik nema vlast i kad se taj nikada i nizasta nije pitao !? Samo onaj na vrhu koji vlada u Srba je vlast nad svim vlastima tako da je vlast jednog gradonacelnika smesna i ravna utopiji. Srbija nije Amerika kao sto Beograd nije Njujork pa tako ni Djilas gradonacelnik ne bi mogao biti kao sto je na primer bio Djulijani gradonacelnik. Da smo zemlja gde se postuje ustav i pravo gradjana ne bi smo se sigurno zvali Srbija vec Island ili Svajcaraska a za gradonacelnika bi smo bira ne politicara vec cestitog i voljenog sugradjanina.

  33. Kada čitam ove goropadne izjave i komentare, imam utisak da puška samo što ne opali ispod prozora… Uvek isti jezik, iste zamke… Strašno! Ne pomaže nama još 50god glasanja, jer zdravi i razumni ljudi ne žele da učestvuju u ovim političkim farmama, ni za kakvog Vučića niti Đilasa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.