„Džaba sve, litijum se u Srbiji kopati neće“: Poruka sa sednice Predsedništva SSP-a

Ostavite komentar


  1. A ko ste pa vi da odredjujete sta ce se radit bolje bi vam bilo da nesto radite pametno no da se bavite pretnjama batina ima dva kraja

  2. Može li se znati na osnovu čega Predsedništvo Stranke slobode i pravde tvrdi da je 80% građana Srbije protiv ikoritavanja litijuma u Srbiji? Je li to bio neki referendum u Srbiji po tom pitanju koji je meni začudo promakao ili bar neka anketa? Bilo bi dobro da imamo takvu informaciju koja je pouzdana i proverljiva.

  3. Pa, uvredio je vas koji ste pisali predlog. Mene nije, iako sam protiv tog kopanja.
    Možda da nađete nekog ko zna da formalno ispravno uobliči vaše zahteve? Ili vas mrzi?

  4. Jadna poruka iz SSP-a! Njih jedino zanima politička manipulacija, a ne budućnost Srbije! Litijum je naša šansa za ekonomski napredak, ali njima je draže da blokiraju razvoj i sabotiraju sve što Vučić i vlada rade za bolju budućnost!

  5. Litijum je ključ za budućnost Srbije, a oni bi radije da nas vrate u prošlost! Vučić se bori za napredak i tehnologiju, dok oni besciljno šire paniku i koče napredak!

  6. Dva pitanja: odakle dođoste do celih 80% građana koji su protiv? Još bitnije, zašto ste doveli Rio Tinto u Srbiju? Vrlo je licemerno da se sada izdajete za velike protivnike iskopavanja litijuma.

  7. Samofalov internacionalni sekretar? Pa on nije Ani Stevanovic ni do kolena sto se tiče znanja i profesionalizma. Ona je bila odlican internacionalni sekretar i SSP i Dragan nisu smeli da dopuste da takvu osobu puste niz vodu. Kao da im ne treba obrazovan kadar.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.