Džefri Saks: Cilj NATO bombardovanja 1999. bio je razbijanje Srbije i postavljanje Bondstila na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Neverovatno, pa zašto ne reagujete, vama više odgovara da su to uradili Milošević, šešelj, odnosno srbi.

  2. Koja glupost, pa imali su Rumuniju i Bugarsku tako da su mogli da postave šta su hteli, a ne da čekaju Kosovo.

  3. Bravo profesore. Kosmet nam je otet. A milošević je sve do svoje smrti marljivo radio na uništenju Srba i Srbije, ispunjenju cia- agende.

  4. Pa na rusenju Kraljevine SHS se radilo od 1918, a na projektu da se Srbija vrati granice iz 1878 se radi nazalost jos od 1945 , prvo Titovim kuhinjama (Makedonija,Kosovo,Vojvodina, plus od 1945 se polako radilobna udaljavanju CG od Srbije,)a posle 1991 kuhinjama Berlina, Beča…

  5. Ovaj mora da je Trampov čovek. Ovaj je prešišao i Šešelja, a čudime da Snešana piše o ovim nebulozama koje ovaj čovek iznosi. Otkrio čovek toplu vodu što se tiče promena režima u nekim državama. Pa kao to Rusi i Kinezi nisu radili. A što se tiče Kosova pa Ameri su još 1995. mogli da postave bazu na Balkanu gde su hteli, a ne da čekaju da razbiju Srbiju.

  6. Pa ta „evropska drzava“ je ubila 13000 civila da nije bila mozda za to bombardovana?

  7. A etničko čišćenje, a mirdita, ništa… Bondstil i razbijanje Srbije… Pametnom dosta

  8. Zasto ne objavljujete komentar? Jel sporno sto neki vasi sagovornici velicaju nato i njihove su apologete? Zasto kenselujete komentare koji vam ne odgovaraju?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.