Dželjal Svečlja: Tražićemo Radoičićevo izručenje i ne samo to

Ostavite komentar


  1. Све ће вучићи да уради,само да он није ништа крив.Шта ће бити са сирочићима који остадоше иза оних преварених људи,са њиховим породицама?Питам се да их ови бегунци можда нису убили јер нису хтели да беже с њима?

  2. U kakvu nas je situaciju doveo Vucic i ekipa da vise volim cuti Albanca o tome sta se desilo nego nase

  3. Opstepoznato da je centar u Nisu obavestajni… Uberspin. Ako i od njega mnogo je. Ispade vojna instalacija a javne protivpozarne vezbe priprema za invaziju. Ispada da Srbija šmrkovima hoće da naladne Prištinu. Ludilo.

  4. Gospodin da smanji dozivljaj i radi na de-eskalaciji. Kolektivna amnestija za navodne radnje, kao i u presevskoj dolini 2001, gde je bilo gorih zlocina, vracanje Srba u kosovsku policiju, bez uslovljavanja Pristine, izbori i rad na osnivanju ZSO. Pa onda da svoju pricu o dobrobiti zajednice koju ponavljaju sprovedu u delo.

  5. Sta bi Danas? Sto skloniste sve komentare koje ste ranije objavili? Sloboda medija, sloboda govora na delu, jelte?

  6. Све ће бити како ви захтевате док имате Америку, Немачку, Енглеску, Француску

  7. Traži i AV-Musliu nek i on dođe ima mesta u Radočićevoj vili dovoljno! A pošto ste svi u dilu i Delikte plen,pokvarićete odnose međusobno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.