Džon Mekejn: Srbija je sila pomirenja u regionu

* Aleksandar Vučić: Želimo dobre odnose i sa NATO i sa Rusijom
Srpski premijer razgovarao sa američkim senatorom o Balkanu i situaciji u svetu

Ostavite komentar


  1. Ovaj Vucic je komedija, apsolutno netalentovan i besmislen wannabe politicar sa lukom u dzepu i Cecom u CD player-u od automobila. Covek uopste ne prati svetsku politku. Doveo je besmislenog Mekejna (za lovu, naravno), jedinog republikanskog senatora koji je opozicija svom republikanskom predsedniku. Covek je blizi porazenim Demokratama i Hilari Klinton nego Republikancima, a biografija mu je vise nego sramotna. Zato ga i ismevaju u Americi. Isti taj Vucic je ucestvovao na forumu Bila i Hilari Klinton mesec dana pre nego sto je ona izgubila izbore, svrtstavajuci se, potpuno nepotrebno, na pogresnu stranu. A ovaj prima senatora koji je u najgorim mogucim odnosima sa predsednikom Trampom? Vucic samo ide iz greske u gresku, dok ceh promasene spoljne politike placa narod, a ne on. Jel neko rekao Kosovo?

  2. A secate li se kako je Slobodan Milosevic bio potpisnik Dejtonskog sporazuma jer je " Jedini garant mira na ovom prostoru" ?

  3. Vi, Mr. Bean, nemate pojma o čemu pišete, a za razliku od pravog Mr. Bean-a niste čak ni smešni. Prosto glupo.

  4. SStvarno nema dovoljno niske granice do koje ce ovaj covek ici u ponizavanju svoje drzave samo da bi ostao na vlasti. Poltronisati jednom zagovorniku rata cije iskustvo iz rata je ratni zarobljenik i koji od vijetnamskog rata samo huska na rat lececi svoje komplekse a u politiku usao tako sto se dobro udao.

  5. Ne znam sta da mislim ali Vicuc svako malo u drustvu najuticajnijih politicara sveta sepuri svoje sjajno perje dok ocajni gradjani deru poslednji par cipela ulicama nase zemlje popisane…

  6. Mr Bean@ Nisu vam preneli da "dok slonovi koracaju misevi se sklanjaju s`puta, ili se uklapaju u hod slonova". USA je slon dok su Srbija i slicne drzave misevi.
    Velika je sreca da je i senator Dzon Mekejn pristao na razgovar sa premijerom A.Vucicem. Inace svi beze od politicara iz Beograda i Srbije kao od sugavih ovaca.
    Razgovore prihvataju jedino kad moraju. A vi umislili da ste slon pa mozete da birate drustvo bez problema.

  7. IZDAJNIK SVO LICNOG NACIONALIZMA I SAMO SEBE I SRPSKOG NARODA!!!!
    DOLE LAZOVI
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Ja sam mislio da smo se sa Albancima uz podrsku Evrope i USA vec dogovorili o Srpskim opstinama i njihovom formiranje. Zaqsto gospodin Vucic i njegov uvazeni ratohuskac nebi pricali o tome … a ne da nam svakih par mjeseci daju ono sto je vec dogovoreno.

  9. Kraj sveta&
    Nemoj tako. A sta je sa patriotizmom i rodoljubljem u cija junacka prsa se cesto udara Daca-koferce iz SPS kao i "umiveni" Vucicevi radikali iz SNS.
    Iz Kine, Madagaskara i Kariba isti upucuju patriotske pozdrave svojim gradjanima i biracima koje u privatnom razgovoru nazivaju ovcama ili teladima.

  10. Zasto neko ima tu potrebu da prijateljima tura prst u oko. Evo cuje se da je Medvedev otkazao posetu Srbiji. Od Mekejna smo dobili lekciju kako smo stub stabilnosti na "Zapadnom Balkanu" isto kao i Milosevic koji je nekad bio jedini garant mira na Balkanu. Dokle ide izdaja svoje zemlje a uz to i saveznika i prijatelja. Nema vise dve stolice. Sad je ostala samo jedna i to vrlo trula i nesigurna. Sad su karte otvorene. Migovi nece doci Doci ce NATO da nam naredi sta da uradimo za njihov interes. Nebih se kladio da ne zavrsimo kao Hrvati 41. na fronti sa Rusijom. Bravo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.