„E, neka mi je rekao“: Ponoš za Danas o izjavi Vučića da je bezobrazan jer je problem zagađenja vazduha stavio ispred tablica na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Само да ми неко објасни мистерију зашто се против ископавања литијума највише буне они који су довели „рио тинто“ у србију.

  2. Znajte, čim vas napadaju, u pravu ste i vredite. Ciceron je rekao:“ ako ostaneš bez argumenata, onda vređaj“.
    Čim je on „načeo“ Ponoša, na dobrom je putu!

  3. Vrhovni komandante, dali razumete da narod ne diše tablice, nego vazduh. Manje vina, manje vina…

  4. SBB ostaje, bez obzira na mnoge greške koje su napravili. Bar što se mene tiče. A mislim da bi trebalo kopati litijum, jer i oni koji su se obogatili naftom, nisu baš čistunci.A kada si ekonomski nezavistan , ne mogu ti nikakvi non paperi i slične provokacije ništa.

  5. @Nebojša. Imaš sve na internetu. Rio Tinto nije doveo ni narod, ni seljak, ni radnik, nego prevaranti na vlasti, za debelu proviziju!!!! Dovoljno je da vidiš, ko je izdao dozvolu za iskop, eksploataciju i ko je potpisao ugovor. Jasno?
    Sistematski se uništava Srbija, ali izgleda da im je najasno, na kom principu radi BUMERANG.

  6. guzva puni budzet a uredjen saobracaj ne, a kako? Svaki potrosen extra litar je 1Eur u budzet, e’ tako. Znaci guzva je dobra kao i poskupljenje. Ako je PDV 20% sa svakim poskupljenjem se on uveceva. Most ce biti srusen pre nego sto se napravi drugi.

  7. Kada bi Vucic smeo da se suoci sa neistomisljenicima, bilo bi mnogima jasno sa kim imaju posla.
    Na zalost on to sebi ne sme priustiti iz navedenog razloga.

  8. Nema čovek mnogo što-šta da priušti, kad radi 25 časova dnevno, posle 25 sati obilazi izloge knjižara. U 05.00 prima građane na razgovor, od 10h prima 10 ambasadora,posle 5 najvećih obaveštajaca sveta, oko 14h pije pivo sa dačićem i sinom. Nije njemu lako, kad tako malo spava.

Ostavite komentar


Politika

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog 9

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas, povodom poziva ministarke za evropske integracije Tanje Miščević na dijalog u vezi sa rudarenjem litijuma, da je vlast odgovorna za situaciju u kojoj funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) "ni gostovanje na televiziji ne umeju da završe, a da ne upadaju u reč i kao navijeni ponavljaju besmislene rečenice, ne dozvoljavajući sagovorniku da progovori, sav taj marifetluk predstavljajući kao dijalog".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.