ECHR: Nije prekršena sloboda izražavanja u slučaju Milosavljević protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Molim vas da nama glupima prevežete šta znači ova presuda,ako je moguće na srpskom

  2. To u prevodu znaci da ne mozes da seres po svakom i svuda,samo zato sto ti to neko plati.I da za tebe vazi isti zakon kao za svakog,bez obzira sto si novinar,bilo za platu,bilo za tanjir supe.

  3. Ova presuda nije konačna. Čim dobijemo pisani otpravak, podnećemo žalbu Velikom veću Evropskog suda za ljudska prava, koje čine sve sudije ovog suda.
    Uzgred, netačno je navedeno da je predstavka Evropskom sudu za ljudska prava podneta zato što smo osuđeni za „klevetu“. Ne, direktor gradskog pogrebnog preduzeća je tužio, u građanskoj parnici, da mu isplatimo naknadu za „prertrpljeni duševni bol“, zato što je naša saradnica pisala o radi uprave gradskog groblja. Domaći sudovi su tada stali na stranu direktora, istaknutog člana DSS. Danas je i on, ali i njegova stranka- prošlost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.