Edita Tahiri: Srpska strana plasirala dezinformacije

Beograd je iskrivio situaciju, pretvarajući “predloge” u “uslove”, kaže sagovornica Danasa
Kosovska ministarka zadužena za dijalog sa Beogradom o uslovima za nastavak briselskih pregovora

Ostavite komentar


  1. Mene ne bi cudilo da je ovo istina. Bivsi radikali nas lazu na svakom koraku. Toma krenuo u predizbornu kampanju kao i mali od Slobe. Nacionalizam i Kosovo su teme gde pecaju krezube glasace.

  2. Politicari zi Beograda su dusu dali za "iskrivljavanje istine" odn laganje – Cosicki receno. I to traje od Milosevica,Seselja,Kostunice,Tadica …..do danas.
    Geografske karte su u bivsoj Jugoslaviji Milosevic i tkz opozicija mu vec izrtali i to u "ratovima za mir" 1991-95 god i Kosovu 1999 god. Ovima sadasnjima poput
    kamenjara Dacica, Vucica, vojvode T.Nikolica i sl. ostaje da skupljaju caure i guslaju o "miru koji nema alternative" – koji upravo oni i najvise ugrozavaju.
    oze se trikovima i supliim nacionalnim parolama upravljati jednom zemljom
    krace vreme …duze sigurno ne.
    Ako se ovako nastavi uskoro ce i tolerantma i multi/nacionalna Vojvodina kao zadnja federalna jedinica ex-Yu, morati da trazi svoju samostalnost i pobegne sto dalje od shizofrenih ludaka iz Beograda.

  3. Srpski politicari neprestano muljaju I lazu samo da bi zataskali svojke neuspehe.
    Upregnute ovce -pogledaj Coraxa – se ne bune, poslusne!
    Komesar Vucic uziva u voznji!
    Gospodja Tahiri je 100% u pravu!

  4. @Dr Mans

    Ako je nesto sizofreno, onda je to tvoj komentar, Cosic, kamenjari, Vojvodina i sta sve jos ne. Srbima teze optereceni sovinisti iz komsiluka tesko da su kvalifikovani da kritikuju srpske politicare, narocito ako nisu u stanju da dobace dalje od recitovanja izlizanih fraza koje su im ostale nakon lokalnog ispiranja mozga ili ako i sami imaju politicare koji tesko da su po bilo cemu bolji od srpskih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.