Edvard Ferguson kritikovao „Politiku“ zbog teksta o Vulinu i MI6: Zašto nas niste zvali za komentar?

Ostavite komentar


  1. Jok i nije učestvoao u Banjskoj?Da jeste,
    znaju i vrapci a kako
    da ne znaju obavešta
    jne službe.

  2. Da li neko ima lepo misljenje o Britaniji, kraljevskoj porodici, lordovima, princevima ? Ne, nema. Zamisli tek sta se misli o ljzdima koji rade za takve kao potrcko.

  3. Што волим кад Енглез неког прозива због објективног и независног извештавања.

  4. Nažalost Politika je već odavno sluškinja partije na vlasti i može se svrstati u tabloidno propagandna i biltenska glasila. Sram i beda srpskog novinarstva.

  5. Tekst u Politici naravno nije delo nekog novinara, već propagandiste bliskog SNS. Samo vi ambasadori pokušavajte da „preokrenete“ Vučića ka Zapadu, biće još ovakvih tekstova.

  6. Kakvi majstori su Rusi.Objave istinu i onda optuže MI6 da planira da iskonstruiše tu priču.Da nam ne rade o glavi bili bi dostojni divljenja.

  7. Interesantno da u Srbiji ispiranje mozga, kriminal, korupcija i sve što je loše brani tzv.“argumentom“ – a šta se u vašoj zemlji (inostranoj, zapadnoj) radi? To su nam uvek opravdanja za najlošiju vlast kod nas od kada Srbija postoji. Mi smo jedno kratkovido, nekulturno društvo, koje nikakvim uzvišenijim vrednostima od osnovnih(hrana, piće i igre) nije doraslo. Zato nam su prihvatljive, laži, nasilništvo i kult ličnosti (ma kakav bio).

  8. Savršen komentar Fergusona – Politika je odavno službeni list Kremlja. Braća Ribnikar se prevrću u grobu od muke i bruke.

  9. Ma mislili smo da vas pitamo, nego mnogo i neprekidno lažete pa nam bilo glupo da se blamirate…

  10. Hahahahahah … nisam čitao to naklapanje u Politici, ali svakako je smehotresno.
    Pa kad bi MI6 imao vremena da se bavi šalabajzerima poput Vulina, njima bi u međuvremenu neko ozbiljan digao u vazduh Tower Bridge!
    Tužno je to što se ozbiljni ljudi pecaju na jeftine udice još jefitinijih „novinara“ ….

  11. Нема подлости и гадости широм света, у протеклих 5-6 векова у којима Енглези нису макар учествовали, ако нису били главни организатори и извршиоци.

  12. То какви су Енглези( за нас ужасно лоши),не оправдава ове друге, да буду још гори од њих.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.