„Važno je da slušamo i poštujemo jedni druge“: Ambasador Ferguson za Demostat odgovorio i na teorije zavere o umešanosti Britanaca u dešavanja u Srbiji

Ostavite komentar


  1. „…teorije zavere o umešanosti Britanaca u dešavanja u Srbiji…“
    Gde bi oni? Samo seju mir i ljubav po svetu.

  2. Nije to teorija zavere, već zlonamerna dezinformacija proruskih fašista koji su za to dobili instrukcije u špijunskom centru u Nišu. To je opšte poznato, s obzirom da znamo koliko Putin i Putinisti mrze Engleze.

  3. Koje „teorije zavere“? Da su nas uvalili u rat protiv Hitlera gde smo izginuli gore nego Rusi? Ili da su glavni rovci na KiM? Da su nas bombardovali, a njihovi građani (našeg porekla) bili glavni bacači mamaca? Msm, ne znam da li ima neko tzv političko ubistvo a da njihovi prstići nisu bili na okidaču?

  4. Srbija je nala zemlja za ovu bivšu kolonijalnu silu koja sa amerima razvaljuje po svetu gde stigne. Zadnji put su nas rokali 1999 a pre toga solo 1941 na pravoslavni uskrs namerno. Zauvek misle neprijateljski o nama. Plus englezi vole da ponižavaju druge nacije jer misle da su superiorni. Ko ne veruje neka proba da živi medju njima malo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.