Đurić: Priština nije bila spremna da razgovara o ZSO

Ostavite komentar


  1. Neko drugi zavrsio poso. Marko i njegovi samo dzaba uzeli dnevnice

  2. Vidite li kako u prethodnih godinu dana a narocito u poslednjih nedelju dve, Djuric i Vucic predstavljaju ZSO kao ogroman dobitak za Srbiju. ZSO nema nikakve oblike vlasti. Mnogo vise je nudjeno Srbiji u vreme kad je Vucic pretio zardjalim kasikama. Ali avaj, neko drugi je uvek kriv. Glasaci ce i ovo da progutaju (samo im nemojte ukidati Pink, Cecu, Acu i realiti).

  3. Evropska komisija bi trebalo da obrati paznju na ponasanje pristinske strane, jer sve dok oni opstruisu razgovore napretka nece biti.

  4. Po ko zna koji put Priština pokazala da ne želi kompromisno rešenje za problem na KiM.

  5. Pristinske vlasti se ponasaju krajnje neozbiljno i neodgovorno i to je nedopustivo.

  6. Svima je jasno da Priština koči i ne želi da formira ZSO niti da bilo šta ispuni iz sporazuma i to je za svaku osudu.

  7. Ispunili su i oni u Sarajevu zelju politicara iz Beograda o formirali tamosnju ZSO i sada Doduk iz Banja Luke „visi“ u Bgd i dolazi po svoje misljenje kod Vucica. Kosovari ne padaju na slican trik..

    1. Ispunili su i vama Amerikanci zelju i sada imate „republjiku aljbansku“ na Kosovu a po misljenje idete do americke ambasade,. Cime ste to vi Albanci zaduzili ovu planetu pa vi mozete da imate „republjiku aljbansku“ a Srbi ne mogu da imaju ZSO i to na Kosovu, teritoriji koja nosi srpsko ime i na kojoj se nalazi dobar deo srpske kulturne bastine? Sta vi Albanci fantazirate o sebi i onome sta radite na Kosovu ali i sire?

  8. Posle pet godina on „rezolutno zahteva“??? Da nije tuzno bilo bi smesno.

  9. Šiptari nikada ni neće biti spremni da formiraju ZSO, da su hteli ZSO bi bio formiran još pre 4 godine.

  10. Ne mogu da verujem da je pristinska strana dosla u Brisel nespremna da razgovara o ZSO..

  11. ZSO je nesto o cemu ce morati pristinske vlasti da razgovaraju sa Srbijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.