EK: Bez napretka u slobodi izražavanja

Ostavite komentar


  1. Napredak je evidentan a uvek se može bolje i to bolje će doći u narednom periodu.

  2. Srbija može da bude ponosna na ovakav izveštaj. Ovo jeste uspeh vlade, ali je i uspeh svih građana Srbije.

  3. Izveštaj je mnogo bolji nego što vlada Srbije zaslužuje. Rađen je u interesu vlade i Vučića, a ne građana Srbije. Moramo da se naviknemo na ovakve licemerne izveštaje, samo se pitam kako misli EU da sačuva svoj kredibilitet kod građana Srbije, ako ne vrše nikakav pritisak na ovu vladu iako se iz aviona vidi da su medijskie slobode u Srbiji duboko u blatu.

  4. Kada evropska komisija da ovako pozitivan izveštaj svi mi možemo samo da budemo zadovoljni radom vlade u ovom kratkom vremenskom periodu od kada je izabrana.

  5. Izveštaj je krajnje realan, uglavnom sa pozitivnim rezultatima i ponekom smernicom za dalji rad.

  6. Svi daju dobre ocene za rad srbije i za njen napredak ka EU,kao u svakom poslu tako i u ovom ima poteškoća ali srbija ih spremno dočekuje i rešava po prioritetu .

  7. Teško može g.Vučić da shvati šta znači sloboda izražavanja. Meni nije jasno zašto nas EU toliko mrzi. Da su dobronomerni, sigurno ne bi pregovarali sa Vučićem, koji je naredio policiji one noći da ne reaguje prilikom rušenja. Da li tako može u Berlinu ili Paruzu nešto da se ruši usred noći, a da policija ne reaguje? Neće niko više u EU, pa kao sada eto pregovarate sa Vučećem. EU, nemojte više da nam pomažete, molim vas, i hvala.

  8. Srbija je ostvarila znacajan napredak na svim poljima, prepoznaje se odlucnost da se zadovolje EU standardi.

  9. Kada vam visoki zvaničnik EU kaže da ste napravili veliki korak i da napredujete, to mnogo znači, nadam se da će i naredni izveštaj biti pozitivan i da ćemo nasatviti sa razvojem naše države.

  10. Ulazu se veliki napori da Srbija sto pre bude deo EU, ponekad je to nagradjeno konkretnim pomacima, a ponekad samo pohvaljeno. U svakom slucaju, napredak je evidentan.

  11. Radimo mi na podizanju standarda naših gradjana, na uredenju države, EU je sve tromija i sve više puca po šavovima.

  12. Nisam opterečena sa ulaskom u EU, potrebnije nam jenpostići visoke stanarde življenja, bolje nego u EU, i tamo ima mnogo krivih Drina i skrnavljenja ljudskih prava i sloboda.

  13. Iako BOTOVI daju sve od sebe da bi nas, koji nismo i m p r e s i o n i r a n i kvalitetom i kapacitetom sadašnje vlasti, uverili "da svakog dana, u svakom pogledu , sve više napredujemo"… ozbiljno greše što nisu prihvatili moj -dobronameran- savet da šalju SUVISLE komentare od najmanje tri rečenice! Znam da to zavisi od njhovog g u r u a Aleksandra Vulina, koji strahuje za svoje ministarsko mesto ako se među vama pojavi neko njegovog kapaciteta. Ipak, zdravi mi bili!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.