EK o zahtevu srpske opozicije: Redovno nadgledamo situaciju

Ostavite komentar


  1. I sta je bilo na kraju? Ma dajte, ovo je smesno vise s opozicijom, jos smesnije je da niko na svetu nije izgradio vece biracko tele od snsa, da im dodju 10 evropskih komisija.i da date opoziciji sve kanale, ponovo ce da imaju vecinu, minimum sa spsom..

    1. Kako nece imati vecinu SNS bez medija. Tamnicar je toliko plasljiv da nije smeo 8 godina da izadje na TV duel sa bilo kim iz opozicije. Zna da bi ga demolirali opozicionari zato se i ponasa kao devojcica.

    2. Svemu jednom dodje kraj, pre ili kasnije. Setite se moći KPJ/SKJ, SPS, SPO, DS…pojela maca. Sve interesne i veštačke, jednoumne nasilne organizacije odlaze na djubrište istorije uglavnom. Pre ili kasnije.

    3. E moj Stefane!! kazes niko na svetu nije izgradio vece biracko telo od Sns?? da ali kako?? ucenama ,batinama,pretnjama gubitka posla ,potkupljivanjem…. i to je za tebe realno glasacko telo.Pa kad su toliko sigurni u svoju snagu sto ne oslobode sve kanale sa nacionalnom frekvencijom organizuju fer i postene izbore pa na takvim izborima ako pobede prvi cu im javno cestitati.Ali ne znaju oni koliko ih narod stvarno voli i zato na sve nacine pokusavaju bilo kakav opozicioni otpor da uguse pa makar i u krvi kao na poslednjim protestima ovih dana.

  2. Uzdam se u Anu Pishonero i ostale eu delatnike koji ce pomoci srpskom narodu da dosegne istinsku demokratiju i njene vrednosti.Ako ne bas celom narodu,ono makar svojim saradnicima iz sns-a i nvo-a

  3. Jednom u daaaaalekoj budućnosti, hoće li posle Aleksandra II Karavučića doći na presto Danilo I ili Vukosav I ? On vlada i On je vladalac, a ne zove Vlada, niti Anina vlada vlada. Zna se koje On i ko vlada, a završio je prava . Pravo je da je završio prava, kada vlada i ima sva prava. Logično je, dabaome, da On i ukine sva prava. Pun je prava. Pravi pravednik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.