Ekološki ustanak nakon odlaganja sednice: Vlast smislila da ne održi sednicu o smeni Gašića, nema kvoruma i njihovih poslanika

Ostavite komentar


  1. Sednica se odrazava u skladu sa zakonom i propisima, sa time se i tako postupa.

  2. I kada bi Gašić bio smenjen nije opozicija ta koja bi predložila kandidata za novog ministra.

  3. Nista novo: vlast je i ranije bila sklona strajkovima gladju, kontra bakljadama … Bas su ljukavi.

  4. što gore,to bolje za smenu agresivnog narcisa!

  5. On optužuje opoziciju za nedostatak kvoruma a slepcu je jasno da Nema poslanika Vuciceve sekte ,njihova mesta su prazna

  6. Sns i Sps zajedno 128 poslanika.Ukupan broj poslanika je 250. Za kvorum je dovoljno 86 poslanika. Ko je bio odnosno ko sve nije bio od opozicije na sednici?

  7. Koliko znamo nasa skupstina broji 250 poslsnika,znaci da na radno mesto se nije pojavilo 176 poslanika.Odavno je trebalo da skupstina ne ima vise od 15 poslsnika nesto poput svajcarske.Manji budzetski troskovi a efikasniji rad ovi i onako dzaba primaju prinadleznosti a nista se ne pitaju.

  8. Evo tepicka da zameni Brnabicku, zelenko Vulina a cufta Gasica to bi odma pristali al u snu na javi nista sipak.

  9. @Bivši vojnik! Tepićka bi sama, bila efikasnija od ove quazi Vlade!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.