Ekspres: Tači tajno u Njujorku

Ostavite komentar


  1. Koja podela? Evo Vućić je sad (dnevnik RTS) izjavio da na Zapadu niko ne želi da razgovara o Kosovu, te da oni to smatraju završenom stvari tj. državom“!
    Komentar: Vi još niste razumeli šta znači izgubiti rat? Gubitak rata, znači gubitak mnogih stvari, a često i teritoriju. Sloba i & su propustili sve nuđene prilike…. poslednje su bile „ne koristiti prekomernu silu na Kosovu“….pa ugovor iz Rambujea (Kosovo po njemu nije država). Koštunica, Tadić a sada i Vučić me neodoljivo podsećaju na Srvanteovog „Don Kihota“. Troše već 18 godina svu energiju dražve na „borbu sa vetrenjačama“ dok se STVARNI život urušava i urušava….

    1. Identican „komentar“ je postavljen i na sajtu B92, samo nekoliko minuta ranije. Vredni ovi botovi, spineri ili sta li su vec, za desetak minuta obisli sve portale. Postavlja se pitanje da li i ovi rade za sendvic kao i oni Vucicevi ili se tu dobija burek?

  2. Ovon gospodi sto pisu kao i ovim novinama ne treba nista verovati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.