Elizabet Alen poručuje da Kosovo pripada EU i NATO, a Kurti izražava zabrinutost što je Milan Radoičić još na slobodi

Ostavite komentar


  1. Po ponašansu, nema razlike ,bahati,ne poštuju nikog,ništa,nasilni,beskrupulozni……

  2. Kada Kosovo udje u NATO tek tada sledi agonija Srba na Kosovu, ukida se ZSO, menja Ustav gde se brise ono za 10 mesta u parlamentu, srpsko kao zvanican jezik….a sve to iz odobravanje o cutnju EU, EU clanica,SAD, Evropskog parlamenta, Saveta Evrope.

  3. Nije Milan radojcica krivi U svojoj je zemlji treba biti na slobodi braniti sebe svojih prava s onih zemlju i naroda nije zlocin to su lazi sto sami izmisljavaju dosta je bilo normalizacije treba biti svima narodu !!!

  4. Da kosovo je zemlja srbije i srbiji pripada zele valja reci da zele kosovo u nato to nemaju nikakvog prava to je illegalno u tudjim zemljama niti se sta uvazavaju jeste zlocin to se nemoze dozvoliti jeste u svemu illegalno zla sto se u tudjim zemljama nesme niti imaju prava to svi znaju to pravo u tudjoj zemlji nemaju !!!

  5. Исто као у време насељавања Америке, само да ми не прођемо као Индијанци.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.