Emilija Milenković za Tagescajtung: Ponekad mislim da smo sami

Ostavite komentar


  1. NVO studenti, finansirani od organizacija kojima je cilj unistavanje Srbije i srpstva. Jedino je pozitivno sto ste stvarno SAMI, jer su vas Srbi prozreli. Spustasmo se mi niz vase uze 5. oktobra 2000. no se uze pretrze.

  2. Šta studira Emilija?
    Matematika joj je slaba strana pošto ne razume šta znače brojke i procenti. Emilija, kada neka stranka ima najviše glasova i najveći procenat znači da je pobedila i da stotinak nezadovoljnih blokadama ne mogu izmeniti rezultate.

  3. Emilija, nastavi putem kojim ides sa svojom generacijom.
    Vi ste nasa buducnost a AV i SNS ruzna proslost koje se moramo otarasiti.

  4. Bravo Emilija. Gledala sam te na France24 Maestralno, tako se pise biografija. Ponos si i cast svoje porodice i cele zemlje.

  5. Наравно да добро мислиш ,сама сииии у том свом перфомансу искривљеним и по логици невладинића или круга двијке или оних за вечеру спремних .
    Али сте статистичка грешка или на прсте пребројат.

    Закон као амери што имају ,па да се зна……
    Еми живот је рингишпил,схватићеш

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.