EPP: SNS da se ogradi od Šljivančanina

Ostavite komentar


  1. DALI JE I OVAJ,,NapreDNO USVOJEN ,,ODGOVOR ,čoveka koji je na ,,sreću,,nacije i ,,Premijer, svih građana ili samo,odbranih,klimoglavaca, iz kooprantskog udruženja ,,SNS,a.Šta su to TAKO OD,,POSEBNOG ZNAČAJA,,,,stranački skupovi,,samo za ,,članove Sns, pa da se On neizjašnjava o pitanjima za celu zemlju iLI SE SPREMA JOŠ PO NEKA,,POSEBNA OPASNOST,, PO ,,UPUTSTVU,,, NAJNOVIJEG,,SAVETNIKA ZA,,SPECIJALNE PROJEKTE,,UVEZENOG IZ S.A.D.,PA NAM SLEDI NEKI,, NOVI,,MRAK,..U NJEGOVOM,,STILU,,..

  2. "Ех, да ми је твоја глава само два сата, да се као човек одморим," рече рудар у јами свом помоћнику, тек придошлом са сунчане светлости, не могавши од посла да саслуша тираду о свему и свачему: прашини у јами, сунцу напољу, малим платама, госпођи Нинковић и њеној штрудли….. и замахну наново крампом!

  3. Ovi iz EPP-a, ( Ekonomsko propagandnog programa, valjda?), bez Evrope ne mogu ni da dišu, ni da misle, ni da spavaju! Neko će reći: ,,Očito da su ,,prespavali" sve trenutke, načine i okolnosti pod kojima su stotine Srba isporučivali ,,Sudu Božjem" Hagu… Biće da su po zadatku te iste Evrope popili pilule za spavanje, kako njihov nežni i senzibilni mentalni sklop ne bi bio izložen istinski stresnim i žalosnim scenama nacionalne izdaje. Čuvala ih valjda ,,Jevropa" (sve sa Hagom), za odsudne trenutke u brisanju svega što je srbsko? I opet greška u koracima EPP-a… Odabrali pogrešan trenutak za buđenje! Ekonomsko propagandna gospodo – sad kad se Srbija uzdiže, vi se budite i sudite ljudima koji su u najmanju ruku svoje grehe okajali, (ako su uopšte i bili krivi?) ,,Evropa rekla"…? Ma gonite se i vi i Evropa, sve sa njihovom satanističkom tvorevinom Hagom! Ima stvari koje iole normalnom Srbinu ne mogu pod kožu!

  4. Sljivancanin je po svim pravilima Slobodan covek i kao takav po Ustavu Srbije ima sva prava kao svaki drugi gradjanin Srbije, cak ima pravo da ucestvuje na svim izborima i bude na svim izbornim listama, ima pravo da bira i da bude biran. To pravo Sljivancaninu nemoze Niko zivi da uskrati pa ni EPP. Sljivancaninu je za svoja "nedela" ako ich je bilo sudjeno i odlezao je sankcije za "Ucinjeno", danas ga treba rehabilititovati u drustvo, a ne po nekima izolirati. Ono sto je se dogodilo u Beskoj samo govori kolko je nase drustvo nezrelo i kolko tesko prihvata ljude koji su za bilo sta bili osudjeni. Niko nema pravo da nekom nasilno namece svoju volju pa ni to da se zivi po necijim vestackim standardima.

  5. Makar polovina od tkz NGO treba biti zabranjena u Srbiji. Tramp je juce zabranio neke NGO, jer mu ne odgovara njihov program, tako bi trebala i nasa drzava ako je jos ima u tragovima…

  6. Na zalost,evropski narodnjaci ce morati da se odele od nas,jer se nase rukovodstvo nikad nece odreci slobodnih gradjana kakav je ovaj krvnik iz Vukovara ili oni kojima su garantovali sigurnu kucu.
    Nasa vlast je toliko demokratski nastrojena da bi i Ivanu Groznom ponudili tribinu jer je pravoslavni Rus a Hitleru,Musoliniju,Staljinu i slicnim kreaturama po tako mudrom kriterijumu:kad odsluze robiju,nisu vise zlocinci iako znamo da su odgovorni za milione nevinih kao sto je nakazni general-parader,odgovoran za Vukovar i ko zna sta jos u tom prljavom ratu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.