Erdogan pozvao Vučića na otvaranje gasovoda

Ostavite komentar


  1. Drago mi je da se uspesno razvijaju nasi politicki i ekonomski odnosi sa Turskom. To je od velikog znacaja za sve nas na Balkanu.

  2. Sta ce nam strane investicije ako imamo suficit u buzetu? Ako smo vec prva zemlja u Evropi po ekonomskom rastu, kako ova vlast tvrdi, zar ne mozemo sami da otvaramo nase fabrike?

    1. Sa kojim menadžerskim potencijalom?! Kakve to veze i uticaj u svetskom biznisu imaju domaći „menadžeri“, koji su pretežno bivši direktori, stečajni upravnici i sl. društvenih ili državnih propalih (pokradenih!) preduzeća.

  3. Opet kreće đir sa drugarima: Turska, Francuska a očekujemo i Merkel da se javi a onda će i Putin da pozove i slučajni odlazak u USA pa da se treći put prošeta po čaršiji ne bi li pokazao koliko je bitan. Bio tako jedan čovek u selu koji nije ulazio u svoju kuću, a za to vreme komšije mu zauzele livadu ispod kuće i rekle to je sad naše. On i dalje išao po čaršiji da vidi šta da radi i rešio: daću livadu komšijama ako me pustite da sedim u glavnom šatoru na vašaru. I još im reče: ne samo da ću ja da dođem u šator već ću pre toga prestati da obradujem svoju zemlju, pustiću vas da radite u mojoj kući šta hoćete, prestacu da pričam sa starim kumovima i daću vam svoju decu da rade za vas. Izračunao taj seljak lepo: on će biti glavni baja a imanje će ionako deca da raspikslaju pa bolje ja da ga se rešim na vreme i da bar neko ima koristi od toga. Više niko ne zna kako se taj čovek prezivao jer ni od imanja ni od prezimena nije ostalo ništa samo ova priča koja verovatno nije istinita.

  4. Predsednik je uspostavio sjajne odnose sa Erdoganom, nadam se da ce torezultirati i dolaskom znacajnih turskih investitora u Srbiju.

  5. Bezim brzo odavde(sa ovog portala)jer kad vidim fotografiju gore odmah padam u depresiju.Hvala bogu jednom davno sam se resio ovakvog Balkana!!!

  6. Naš Predsednik će u Turskoj, na otvaranju gasovoda (pitam se šta se to nas tiče), imati zgodnu da obavi razgovor sa…. BAKIROM IZETBEGOVIĆEM.

  7. Izgleda kako je Gazda definitivno pronasao svog novog politickog mentora? … Turskog Vojvodu Seselja!

  8. Neki čudan Predsednik Srbije.Svi ga srdačno pozivaju u zvanične posete, samo mi ovde kod kuće imamo želju da ga zadrže , da ga kući nepuste i spasu ovaj narod.Srbije ,od gosta zauvek.
    .

  9. Ajde botovi ima bitnijih clanaka na kuriru, telegrafu, 24 sata itd.

  10. Test:Ko je veći diktator!?-(Mala pomoć:Vidi sliku!)

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.