Eskobar: Od Kurtija nisam dobio uveravanja da je posvećen primeni sporazuma o normalizaciji

Ostavite komentar


  1. Vucic nije Srbija te tako sporazum sa Albancima sa Kosova mora da bude potvrdjen u parlamentu a ako treba i na referendumu. Ako je i Vucic na nesto pristao, to je nevazno i neobavezujuce jer nije potvrdjeno u parlamentu niti odobreno od gradjana Srbije. Kako je to zamisljeno, donese se neki „sporazum“ koji su napisali sponzori albanskih naci separatista i sama cinjenica da je Vucic bio prisutan prezentaciji tog „sporazuma“ je kao dovoljna da taj „sporazum“ bude prihvacen? Zanimljivo kako se SAD i Nemacka pozivaju na izvrsavanje tog sporazuma iako nista nije potpisano niti ozvaniceno dok istovremeno i SAD i Nemacka i V. Britanija ne postuju POTPISANE sporazume i rezolucije UN-a koje su vazece. Bice da ipak ta nepopularnost NATO-a i pojedinih zapadnih drzava nije rezultat ruske propagande nego ponasanja NATO-a i tih pojedinih drzava.

  2. Vi kao ne znate da isti centar finansira i instruira obe strane na veciti sukob. Slicno kao devedesetih sa hrvatskom i slovenijom. Providno ili za vecinu nedokucivo. A zasto? Razmislite.

  3. G-din. Eskobar zasto Americka administracija ne postuje UN, SB UN, Medjunarodno pravo i Rezoluciju 1244 SB UN?????? Kosovo je preuzelo odredjene obaveze iz davnog Briselskog sporacuma koje ni do danas nije implementirala i to je ako se moze reci glavni kamen spoticanja. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.