Eskobar: Pitanje je kako privući Srbiju zajednici zapadnih demokratija

Ostavite komentar


  1. Prilično lako, vratite nam Kosovo, dozvolite u RS referendum. Ništa lakše, i vaši smo zanavek!

  2. Pa prvo platite porusene zgrade,mostove,fabrike,magacine,bolnice,infrastrukturu tokom vaseg bombardovanja, obestetite porodice ubijenih,ranjenih i invalidima iz istog razloga,vratite Kosovo kao deo Srbije sa maksimalnom samoupravom i ……dobrodosli Ameri.

  3. Pa kad joj je mjesto u E.U.zasto dosad nije primljena .a i zasto bi???? Da nam oduzmete resurse????

  4. Hvala na poverenju i sidrenju, pripadanju ali cini mi se da tu nema mnogo iskrenosti. Ali takva je diplomatija pa mu treba isto tako iskreno i odgovarati i drzati se neutralnosti. Sa svima srdacno i ni sa kime stvarno iskreno. Mali smo mi da ponovo po ko zna koji put ginemo i bijemo tudje ratove.

  5. Srbija ce zajedno sa rusijom da uvede red u evropi i da uspostavi slovensku kulturu kao vrhovnu kulturu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.