Eskobar: Sadašnja situacija na Balkanu ima mnogo sličnosti sa devedesetim godinama

Ostavite komentar


  1. U pravu je čovek sve. Znači da je tome najviše doprineo MSP u Hagu.
    .

  2. „Oni sebi daju za pravo da uređuju prava Srba u drugim državama pod izgovorom ugroženosti. To sada radi Vučić, a isto to je radio i Tadić“, ocenio je Đukanović.

    Napravili ste drzavu u kojoj Srbi cine trecinu, pri tom nisu ni konstitutivni narod ni manjina sa posebnim pravima. U Makedoniji su Albanci zbog slicnog podigli oruzanu pobunu, a Srbi ne smeju ni da svrgnu lopovski korumpirani rezim koji negira njihova prava?

  3. Svi danasnji problemi su posledica americke politike iz 90-tih. Medjutim, izgleda da Amerikanci umesto to da ukapiraju, hoce da i dalje nastave sa tom politikom, sto znaci da ni sledecih 30 godina nista nece biti reseno i bice dobro ako ne bude novog rata.

  4. Ovo je veoma jasan signal. On srbe u CG vidi kao anti-evropske, anti-demokratske i da su protiv CG. Ozbiljna diplomatija bi ga pozvala i trazila objasnjenje vezano za ove veoma opasne teze.

  5. Naravno samo u Srbiji Vucic Dacic Vulin Gojkovic sve ministri devedesetih koji su doveli do bobardovanja Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Saradnja Srbije i Rusije u oblasti telekomunikacija 10

Saradnja Srbije i Rusije u oblasti telekomunikacija

Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko ocenili su danas da postoji potpuna saglasnost obe strane za intenziviranje zajedničkih aktivnosti i to posebno u oblasti telekomunikacija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.