Ešton u timu Beograda za pregovore sa Prištinom od 2018.?

Ostavite komentar


  1. Srbija bi sve pare iz tajnih fondova trebala da da Martiju Ahtisariju a ne Ketrin Ešton. Samo pogledajte ustav R. Kosovo i biće vam jasno zašto sam u srpskoj javnosti omraženoj ličnosti. po ustavu je R.K. građanska država a u službenoj su upotrebi Albanski i Srpski jezik. Albanci i Srbi su ravnopravni a pominju se etničke zajednice Romi, Bošnjaci, Crnogorci i Aškalije. Ahtisari je predvideo SZO i to sa najvišom mogućom samostalnošću (svoje obrazovanje, zdravstvo i ekonomiju koja tesno sarađuje sa Srbijom) kao i potpuna zaštita srpske kulturne i istorijske baštine, kao i rezoluijom 12/44 je predviđeno puno toga što je nažalost prekršeno. Dakle na svemu tome je potpis Martija Ahtisarija a Ketrin Ešton je sve to anulirala donošenjem Briselskog Sporazuma. Ali setimo se Tonija Blera kako je lobirao za bombardovanje Srbije a Vučić ga je ipak plaćao. Setimo se da je našim novcem plaćao kampanju klike Klinton – Obama i ako je Tramp važio za srpskog prijatelja. Nešto se ne sećam da mu je Tramp čestitao…

  2. Eštonova bi bila veoma dobar izbor za savetnicu predsednika Srbije, prvenstveno zbog svog političkog iskustva ali i kontakata koje ima i koji nam mogu pomoći u pregovorima ali i u našem daljem putu ka EU.

  3. Haradinaj i Keti, dvojac za prgovore o Kosovu i Metohiji. Može li se ovaj narod niže potcjenjivati. Gdje je DNO i otkud ovolika mržnja AV prema Srbima. Ljudi moji ovo je STRAŠNO, upitam se i štipnem se živimli u realnosti ili ružno sanjam. A što je takođe strašno što ću za ovakav stav dobiti minuse, da li od naroda ili Botova AV.

  4. Вероватно и кошта да неко има странце за саветнике али вероватно и вреди! Камо среће да је Милошевић узео стране саветнике! Неби Србија доживела онакву катаклизму од 90их. Он није веровао какво зло влада светом и испало нам је много скупље него пар саветника!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.