EU: Beograd i Priština nisu spremni za postizanje kompromisnog sporazuma o pitanju dinara

Ostavite komentar


  1. dokle vise zaludjivanje javnosti tim vasim saopstenjima,, dokle,, neki , neimenovani lik iz vaseg okruzenjs,, daje izjave,, totalne budalastine, ….drugo….bolje da se vise ne oglasavate povodom ovakvih sastanaka, .jel sem praznih reci nista vise…( sta ste vi to predlozili sts )? a sta srbija ?!.. sta….banka kosova ima pravo sa odredi koju valutu ce biti u koriscenju na svojoj teritoriji i ,,tacka,, pa lepo kazu da 22 g ..je euro,.. taj dinar koji je sleperima dovozen na kosovo, sluzio jr da se , ispumpava,, euro s kosova, jel da kupujete nesto u nekom mestu ba kosovu , vi zamenite din za euro i kupujete…stoga .. srbija sad moze sve uplate da uplacuje u eurima i stvar resena,….pa kom banka je ugasila svoju filijalu jel nece da trosi dvoje evre na kosovu to je posao nb srbije sve u svemu u beogradu je problem a ne kof banke kosova

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 8

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.