EU da prestane više da toleriše Vučića: Sagovornici Danasa koji su potpisali apel za prekid saradnje Zapada sa režimom

Ostavite komentar


  1. Ako se digne kuka i motika u Srbiji u misije rupe ce te ne vladine organizacije koje se finansiraju iz nasih dzepova

  2. Ko su bre te ne vladine organizacije,cime se one bave sem sto uzimaju nase pare za svoje finansiranje

  3. Oni bi se i sa Kurtijem udružili I sa svim zemljama koje bi priznale lazno Kosovo samo da se docepaju fotelje epa lopovi jedni iz opozicije dno ste

  4. Zadnji put sam glasao 2000 g. za Dos.Posle toga sam sam sebi oduzeo pravo glasa.Posle ovog proglasa idem javno da glasam za Vucica.Sa celom familijom.Ako nismo sposobni sami da izvrsimo promene,nego treba da zovemo dusmane,onda cu biti i protiv dusmana i protiv tih koji ih prizivaju.

  5. Šta drugo očekivati od domaćih izdajica nego da kukaju i cmizdre zapadu i rade protiv naroda Srbije i Predsednika Vučića.

  6. Ovakve gadosti može samo Srbin Srbinu da uradi. Evo, mene je sramota da neko ovako ide protiv svoje države.

  7. Samo nas sramotite ovakvim izjavama, svaki gradjanin Srbije zeli da ima bliske veze sa Rusijom

  8. Iz vasih izjava o Vucicu i njegovoj politici moze se zakljuciti da ste obicni izdajnici, okrecete ledja ljudima koji su se borili za slobodu naseg naroda na KiM i nazivate ih ratnim zlocincima

  9. Ja pozivam vlast da proveri finansijki sve ove parazite i strane placenike iako sam glasao protiv sns na izborima! Takodje apelujem da sve zatvore i da se prepišu zakoni Rusije o istim i da ovi domaci izdajnici malo zavrnu rukave i da rade a ne da dobijaju pare da bljate sopstvenu drzavu i gradjane….

  10. Ух ,ала сте паметни ,све мој до мојега,баш ће вас запад послушати ,свесни су они да кад би прекинули сарадњу са Вучићем тог момента би Запад сам себи забио нож у леђа. Мање лапрдајте ,добро је за здравље.

  11. Sram da vas bude vaših imena i prezimena a još više srpskog porekla. Pišete apele EU i ostalim zapadnim partnerima da obustave saradnju sa Aleksandrom Vučićem a samim tim pišete apel i protiv Srbije. Da li ste se malo zadzideli, ako niste… mi se sramimo vaše sramote.

  12. Neverovatni komentari za diktaturu I autokraciju! To je zalosno I za plac gde vodi Srbiju Vucic I druzina.

  13. Voleo bih da više smenimo Vučića, ali ako su ovakvi izrodi alternativa, onda gubim entuzijazam za tu smenu. Voleli ga, ne voleli on je izabrani predstavnik naše države. Ako tražite sankcije protiv njega, to znači da tražite i sankcije protiv Srbije i svih njenih građana. Uglavnom podlo, podmuklo i izdajnički

  14. Piliticke partije , nevlabine organizacije, gradjanska udeuzwnja nezavisni mediji. Novimari kao pojedinci svi treba da traze pomoc od medjunarodnih organizacija

  15. Samo ime kaže ko su i šta im je cilj.
    Sve su to antivladine (čitaj antidržavne) organizacije koje su instruisane i plaćene od inostranih službi. Napišite koliko broje članova svi zajedno.

  16. Sve u svemu,trazi se ostavka Aleksandra Vucica ,lustracija i procesuiranje po mnogobrojnim tuzbama.

  17. Ala ispraznih mozgova u naci komentatima. Nije ni čudo da Srbi izumiru sa takvim intelektom…

  18. Dovoljan je jedan bit da postavi sve ove komentare. Nikada nije bilo većine i svi izbori do sada od 2012 su pokradeni. Pakujte kofere.

  19. Bre kakve diretore i menadzere Centara za politiku imamo,,,ma najbolji „civilni sektor“ na svetu….sve sami eksperti za ljudska prava……..ahahahaha

  20. Vucic ce sam da se srusi jer je njegova vlada sibicara nesposobna samo znaju da pljuju druge i da se svadjaju kao stoka a rezultati su im nula i gore od nule.Ja u prodavnicu kad odem vidim rezultate njihovog rada jasno ko dan .

  21. Sve ambasade špijuniraju i izveštaje šalju svojim vladama da bi iste krojile politiku ka zemlji domaćina!-Sve se zna više u inostranstvu,nego u srpskim kafanama!!

  22. Predsednik koji novinaru odgovara sa” Halo, majstore”, je postao sprdačina. A tek sumanuta nužda za naoružavanjem, bolest uništavanja nezavisnog sudstva, Vlade, sludjivanje i osiromašivanje stanovništva do granice pucanja…Nesreća.

  23. Kao što se da primetiti iz komentara, Srbi ne daju svog dragog vožda ni za kakve pare te propale EU.

    Iskali ste i evo vam ga. Srećno!

  24. Prvo očistiti u svom dvorištu, oni mole druge da im očiste dvorište, nisu samo lenji nego svojom lenošću zagadjuju svoja i druga dvorišta.

  25. Da li smo mi svesni sta znaci internacionalizacija nasih unutrasnjih konflikata? Ja prvi sam godinam protivnik i Djilasa i Sekte, o njima mislim sve najgore, ne delim ih na Komunalnu policiju i na Janjicar-Principe

    Podsetio bih sve da su u jednom momentu Osmanlije usle u unutrasnje konflikte u Vizantiji. Dosli su i to je bio pocetak kraja Vizantije

    Nasa rak rana jeste cepanje birackog tela…nista sto nismo vec imali u septembru 2000e

  26. Panika vlasti. Država plaća i vas botove.Šef vam bio na bankomatu u Kini možda bude povišica pred izbore.

  27. Komentari kao horsko pevanje u slavu vodje. Ima li bar sendvica sa parizerom posle nastupa?

  28. Citajuci komentare pitam se da ipak nisu malko preterali sa onim IQ 89.. Bice ipak da je malo nize. A sankcije su potrebne srbiji kao hleb nasusnii. Pod sankcijama najbolje funkcionise, jer to je prava mera srpske bede u kojoj se prosecni srbin snalazi kao riba u vodi. A sto se vucica tice odletece ko macke s arpadzika kad ispuni sve sto mu je naredjeno.. Kod amera sibica ne prolazi.

  29. Botovi treba da smanje dozivljaj jer ih niko vise ne ferma. Vucic i njegova parazitska druzina zasluzuju i EU sankcije i krivicne prijave u Srbiji.

  30. Ja ne mogu da verujem da je ovolika navala botova i sendvičara na tekst, da li je moguće da objavite 4 uzastopna komentara nekog bota tanje?

  31. Ja sam gradjanin ove zemlje nisam bot i zelim da zivim normalno ali ova vlast odnosno g-din AV ne dozvoljava da svi budemo jednaki.A ove Tanje,Mace,Dace i ostali smanjite malo trosak drzavi i prestanite da ovako sikcete na sve pokusaje da moramo da svi imamo pravo na svoje misljenje.Probajte na drugim portalima da komantarisete protiv ove vlasti da vidimo da li ce vam biti objavljeni? Parizer je pojeftinio uzivajte i pustite da i drugi imaju svoje JA.

  32. Rodilo jutros…pa de ste SNS botchine! Kad vas čujem, pomislim da su ovi ngovci u pravu. Stranu upravu uvesti, to je rešenje, da vam ukinu sendviče.

  33. Ne mogu da verujem šta čitam u komentarima. Da li vi gospodo „komentatori“ znate uopšte kakva je organizacija Autonomni ženski centar? Ta je organizacija, gospodo, spasila više žena od sigurne smrti od partnerskog i porodičnog nasilja nego sve institucije ove zemlje zajedno. Znate li, gospodo, kome se žene žrtve nasilja, prvo osmele i ohrabre da obrate i traže pomoć – Autonomnom ženskom centru. Kakvi srbomrsci, kakvi protivnici Srbije. Informišite se malo, pa onda komentarišite.

  34. Svska reč u posmu je istinita i nspisana sa časnim ponudama i željom da se Srbija spase Vučićevog razarajućeg režima u potpunog propasanja na očigled Evrope i SAD , međutim , oni su još suroviji od našeg vladara i drže se isključivo gesla : cilj opravdava sredstvo . Dakle , oni će oni će bezočno podržavati Vučića , kao i Miloševića ,bsxe dok ne ispuni sve ono zbog čega su ga i doveli na vlast , ne mareći za cenu koju građani Srbije plaćaju . Zapad je zademikratiju i ljudska prava samo u njihovim državama , a Srbija im je važna samo kao poligon za ostvarenje sopstvenuh culjeva i prema sutokratskom režimu nastupa bez milosti isključivo pragmatično samo u svoju korist . Zato su moje nade da će je primiti ubsvoje društvo posle ovolikog podržavanja Vučića koji ništa ne čini za dobrobit Srbije , potpuno ugašene .

  35. E momci ovim ste sebe izbrisali sa politicke scene Srbije a svakako izgubili i u ocima eventualnih politickih prijatelja iz Evrope, jer onaj ko izda svog, izdace sutradan i tudjina jos lakse.

  36. Ne mogu da verujem da ljudi koji su protiv vlasti misle da su svi drugi nekakvi botovi zato što misle drugačije od njih.
    Pa zar onda oni nisu isti ti botovi ali opozicije!

  37. Ako ce nevladine organizacije odlucivati ko ce biti predsednik,pored legitimno izabranog predsednika Srbije moraju se odmah zabraniti jer je to podrivanje ustavnog poretka Srbije.

  38. E baš ste našli pred kojom crkvom ćete da se molite. Ako postoji ko gori od Vučića to je EU.

Ostavite komentar


Politika

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe "Moj Bač", policija se pravi da se ništa nije dogodilo 9

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe „Moj Bač“, policija se pravi da se ništa nije dogodilo

Konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Bač pre dve nedelje obeležila je jedna bizarna scena, tačnije lopovluk, koji se već dve nedelje sistemski prikriva. Naime, tokom pauze zasedanja nestala je kamera koju su doneli predstavnici opozicije iz Grupe građana „Moj Bač – sloboda za sve“, kako bi snimili sednicu, jer televizijskog prenosa nije bilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.