EU može da izgubi Srbiju zbog Rusije i Kine

Diplomate o nastavku evropske integracije Zapadnog Balkana

Ostavite komentar


  1. „Mada srpski zvaničnici godinama unazad pričaju da je članstvo u Uniji strateški cilj njihove zemlje, većina članica EU doživljava Srbiju kao izrazito proruski nastrojenu“, ističu izvori Danasa.
    Ali, Srbija nema zvanicnike. Ima samo iz Brisela krunisanog Sultana Vucica. Komicno je koliko se prave blesavi i ignorisu vucicevu sizofreniju. Drze tog radikalskog ekstremistu na vlasti zbog Kosova i potpisa za priznanje, u isto vreme nam se zaleci sto on ne zna da li je musko ili zensko, da li je za Blera ili Seselja, za Kosovo u Srbiji ili za podeljeno Kosovo, za Peking ili Brisel, … Pusti nas Evropo na miru ili nas izvuci iz onga sto nam radis!

  2. Ela,brate mili,autore (M.
    Stojanović),objasni mi sta (ti) ono u anterfilezu znači: ‘,,, te uverenost Zapada da će Vučić uspeti da reši pitanje Kosova’?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.