EU: Ramine izjave ne doprinose pomirenju

Ostavite komentar


  1. Према ЕУ изјаве Едија Раме „mogu se tumačiti kao političko mešanje u susedne zemlje“. И то кажу они који су масовним признањем дела територије једне суверене земље као независне земље извршили најгрубље мешање у политику те земље. Алал им вера.

  2. Premijer vlade Albanije,Edi Rama se ponasa poput politicara iz Beograda. Razlika je u tome sto su politicari iz Beograda sve srbe ex-Yu hteli staviti pod svoju kontrolu odn shapu. U to ime su vise od pola bivse Jugoslavije spalili,opljackali i pobili da bi pokazali da nisu u pravu.
    Kod Edi Rame je ovo stvar retorike. I nista vise od toga.

    1. Bože,što je ovaj @ Serdjo bio neki pametan stvor: u Drugom svjetskom ratu,samo u hrvatskom fašističkom konc-logiru Jasenivac, pobijeno je oko milion Srba,a u najnovijoj istoriji,u BiH,Hrvatskoj i na,Kosovu i Metohiji,uz žestoko bombardovanje od strane SAD i velike zločinačke alijanse NATO,pobijeno je,ili proterano,još toliko Srba,a on govori o zločinima Srba nad drugim narodima na Balkanu!Ne u Mletke,nego,kao da su ga u vehabijsko-dzihadisticke skole kod Bakira Izetbegovića i novopazarskog muftije Muamera Zukurlica slali!

  3. Treba kritikovati Albance ali i učiti od njih (oni rade na ujedinjenju svojih teritorija i obnove Kraljevine Albanije), zato i mi moramo pa ŠTO PRE predložiti obnovu parlamentarne Kraljevine Srbije u čiji sastav bi kao ravnopravne pokrajine ušle Srpska, sever Kosova, a i druge teritorije koje to izglasaju na svom referendumu !
    Republika Srbija kao naslednica SFRJ ne može pozitivno rešiti srpske nacionalne i državne interese, jer van nje živi 1,8 miliona Srba na Balkanu i još 2 miliona u EU i milion u SAD, Kanada, Australija,… !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.