EU poziva Beograd i Prištinu na primenu dogovorenog

Ostavite komentar


  1. EU, jasno je, nema nikakav kredibilitet. 13 godina ne mogu albance da nateraju da formiraju ZSO , a na sta su se obavezali Briselskim sporazumom koji je garantovala bas EU. Zato treba zahvaliti EU na dosadasnjem jalovom trudu i pregovore vratiti u UN posto ni u buducnosti ne mozemo ocekivati da EU ono sto garantuje i omoguci.

  2. EU nema snage da resi nijedan kanflikt na Balkanu, to se pokazalo I devedesetih! U EU nema jedinstva to je formalnA druzina sa malo nadleznosti. Zato, Kosovo I Srbija treba sami maksimalno da se zalazu za mir I dobresusedske odnose!

  3. Ja pozivam EU da vrati problem u UN, gde mu je imesto. Tamo treba da se reši protivpravna i ničim izazvana okupacija dela suverene srpske teritorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.