EU traži da Kosovo odmah povuče takse i da se formira ZSO

Ostavite komentar


  1. Morate da porazgovarate sa ujka Semom,mislim da Haradinaja vase misljenje uopste ne zanima.

  2. Pa svih proteklih meseci i godina ste se udvarali Prištini,i sada ,umesto da kažete – stop za SSP i CEFTU- vi u EU izražavate „žaljenje“. Alo, učinite nešto konkretno,ali znam da ne smete jer bi ste naljutili Vašington,a ovaj zločinac Haradinaj,Tači i ostali – raspojasani kao u Klečki,na Košarama …EU više vam niko ne veruje,vidi vas kao onemoćale, zato ste pali veoma nisko. I ne pokušavajte sada da pretite Srbiji, zna se ko prekida pregovore.

    1. Ništa se ne sekirajte. Albanci svakodnevno pucaju sebi u noge. EU je možda spora, samo kada bude njima trebala EU može vrlo lako da se štošta zakomplikuje sve do ispunjavanja svih želja.

    2. Nije nista novo, do sada Srbija nije ispunila nijedan sporazum kompletno i Evropa zna, da bi bila drugacije terali bi Kosovo da skida 100% takse. Ali vi slepo verujte vasem Presedniku i zbog toga ne znate celu istinu ili ne volite istinu! Sada preko Kosovo EU tjera Srbiju da ispuni ono sto nije ispunio, Kosovo je ima 13 zadataka da ispuni a ispunio je 12 (samo ZSO nije) a Srbija je imala 9 zadataka od kojima samo jedan je totalno ispunjen a druge samo tokom 2013 godine i posle su se vracali na starom. Tako da Srbija i vas Presednik zna da vise ne moze da laze Evropu a kako ide stvari vi Srbi jos verujte u njemu.

  3. Rečeno im je da to moraju samo zato što smo uspeli da sazovemo sednicu UN. Pa to su mogli da traže još prošle godine, bahatost Prištine više nema granice. Ne poštuju oni ni EU ni Međunorodnu zajednicu. Nadam se da će se ubrzo i Amerika osvestiti.

  4. Ovu komunistkinju Mogerini treba pod hitno skloniti sa tog mesta. Godinama zavlaci Kosovo i Srbiju zaljenjem, apelima, molbama, a nikakvog napretka nema. Potpuno je u pravu Haradinaj kada ju je oznacio glavnim krivcem za neuspehe pregovora i situacije u kojoj se obe zemlje nalaze. Trebalo bi iste osude doci i od Vucica kako bi EU izvrsila pritisak na njenu kancelariju da nesto pocne raditi.

  5. EU se ponasa prema Srbiji nekorektno, Ustvari doslo je do
    ovakvog poteza od strane Pristine, Amerika i EU posto
    od njih imaju savjet kako da se
    ponasaju prema Srbiji. Kao i clanstvo Srbije je dug i trnoviti
    put, ne zele Srbiju u EU, prvo
    NATO-OTAN, onda EU. To je trnoviti put ocigledno je da je
    samo obecanje nista vise. Srbija
    je svrstana sa Albamiom Kosmet
    CG. Mak. kao i Hrv. Bug. Rum. Madj. To su zemlje treceg razreda
    i obavezat ce da izmedju sebe
    sutadjuju,

  6. Evropa kaze Svako sprečavanje trgovine mora da se reši u sklopu nadležnih tela i mehanizama, uz predusretljivo učešće svih strana i u duhu regionalne saradnje i dobrosusedskih odnosa“. Sada ce Srbija da prizna nasu robu, diplome i sve one sto je potpisao. I dobrosusedske odnose znaci da Srbija ne blokira Kosovo vise. Nemojte da budete naivni citajte preko reda.

    1. Mislim da vi Albanci uvek citate „preko reda“ ali, isto tako, smatram da vase nacional fasisticko ludilo ne moze trajati beskrajno. Poznajuci mentalitet copora, kome tezi albansko drustvo, a ne mentalitetu slobodnih ljudi razlicitih misljenja, smatram da albanska populacija ulazi u klimaks sveopsteg ludila, posle cega ce doci do otreznjavajuceg razocarenja. Samo, ovaj put nece biti JBT i srpskih slinavih slugu da o vama ispredaju bajke u pokusaju da od „onih“ stvari, ponovo, naprave „pitu“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.