EU traži od Beograda punu primenu preporuka ODIHR

Ostavite komentar


  1. Kasno,kasno ODIHR stiže. Vođa radi šta hoće i kako hoće. Prekraja se, prepravlja se a preporuke ko šiša.

  2. Puna primena preporuka posle završenih izbora ?? Dokle li će ova farsa trajati? Verovatno dok izdajnik ne završi posao oko predaje Kosova do kraja.

  3. Shvatite da ne postoje „nacionalni organi“, vec samo jedni vladajuci organi i jedna opozicija

  4. Blago Oskaru,dok im
    a EU i Stana uz svoju
    politiku,vladaće doži
    votno u Srbiji.Ako su
    ovo bili „izbori“onda
    je ovo kraj Evrope.

  5. Vučić vama još treba iz nekih razloga, pa zato blagonaklono gledate na njegovo upropašćavanje Srbije.

  6. I najzagriženije pristalice ulaska Srbije potpuno su razočarane u komentare osoba iz EU. Kao da i njih Vučić plaća od naŝih para?! Ili su “ slepi kod očiju“?. Kako god, nama, protivnicima sns režima, jedino preostaje da se sami, kao građani, organizujemo i oteramo zlo.

  7. @lastar
    To je dobar primer da u politici nema osećanja /ljubav, mržnja i sl. ŝto je stav mnogih ljudi koji se ogleda u izjavama:
    „oni nas mrze jer smo najpametniji, najbolji i uopŝte naj, naj…“
    Valjda će oni koji u to veruju jednog dana shvatiti da u politici nema ni ljubavi ni mržnje već isključivo, jedino INTERESA.

  8. Tudja ruka svrab ne cesa. El nas briga kakvi su izbori u Bugarskoj, Albaniji itd. Tako i njih zabole za nas. Sta ovaj nas narod umislio da se svet okrece oko Srbije. Neke Evropske sise, birokrate, primaju debele plate i dnevnice na RACUN ovog glupog Evropskog naroda. PA nisu Britanci glupi da PLACAJU 2 % bdp za nista.toliki je vojni budzet bar svoju vojsku placas a ne snobove neradnike. Zbog takvih Hitler i DOSAO na vlast i mnogi drugi zlikovci koji Iskoriste priliku u bolesnom drustvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.