Euleks o akciji Kosovske policije: Nismo bili unapred obavešteni

Ostavite komentar


  1. I šta su preuzeli po tom pitanju, a zaduženi su za slobodu kretanja i rad svih građana na KiM, dali je neko od novinara smeo da postavi to pitanje.

  2. Takav stav Euleksa samo potvrđuje već poodavno znanu činjenicu – njihovo angažovanje i boravak, vreme na KiM je prošlo.Šta je smisao njihovog angažovanja? Da budu obavešteni?!? Jadno i bedno.

  3. Ucke preobucene u razlicite uniforme, koje inace ne bi smele da postoje jer misija Eulex time treba da se bavi. Sta ciniti ? Beleziti pocinioce, jacati finansijski Srbiju a onda uz podrsku prijatelja vratiti srpske zemlje i imovinu od Alpa do Draca i Carigrada. Nismo vise ni naivni ni lakoverni.

  4. Шта би било и да су обавештени, зар је њих брига. Важно је да Курти спроводи шта хоће уз благослов вликих сила.

  5. Kurti samo slusa engleze.Sve sto se desava ne moze bez njihove logistike.

  6. Kako da ne. Nista im ne verujem. I jedni i drugi rade sta hoce. Zao mi tog srpskog naroda. Ostavljeni na milost i nemilost Kurtija, a pomoci niodkuda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.