Evroposlanica za Danas: Požar u Vinči naglašava potrebu za hitnim reformama

Viola fon Kramon Taubadel o svojoj najnovijoj poseti Srbiji, tokom koje je obišla i deponiju na periferiji Beograda

Ostavite komentar


  1. Ovi iz EU očito još ne kapiraju Vučića. Reforme znače da radikal postaje demokrata. Što je nemoguće. Reformom pada sa vlasti, a zatim mora da snosi odgovornost za sav haos koji je napravio.

  2. Gori ti pola evrope a ti se baviš deponijom u vinči
    Boli tebe uvce zna se zašto si došla

  3. Kramon Trubadel bolje da gleda šta je kod nje u zemlji, osim što dolazi da proverava da li izvršioci posla zaista rade po uputama koja su dobili.

  4. E SnS-ovci ova ima da vas „pegla“ samo tako,i gore i dole i levo i desno,dok nezaboli a boleće vas sigurno,budite ubeđeni.Sam izraz lica joj govori da sa njom nema zezanja a lično bih vam poslao i još strožiju,žustriju,bezobrazniju,brutalniju od nje jer takvu i zaslužujete definitivno!Viola von Kramon udri,nemoj da žališ,za bolje i nisu!Sad ćeš da vidiš kako Pusa dere jarca!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.