Evropska komisija o potpisivanju memoranduma: Srbija i EU sada će raditi na ‘mapi puta’ za sprovođenje Strateškog partnerstva

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasna jedna stvar. Ako sadasnju opoziciju gura/finansira Zapad zasto je onda ona protiv Litijuma kad evo sad i EU zvanicno to podrzava? Ili mozda njih gura/finansira onaj prekookeanski Zapad a EU je vise uz sadasnju vlast?

  2. Nije im dovoljno što su nam oteli Kosmet sad ‘oće da nas oslobode i od litijuma.?Da mi kolektivno svi napustimo Republiku Srbiju i da je ostavimo njma, zapadnoj gusarskoj bandi.?Da se ljudi ne pate, naučili da satiru i otimaju, nenavikli na otpor i opstrukciju.?Mi nismo civilizovani, demokratski, ne volimo služiti okupaturu.

  3. Ako pogledamo Švajcarsku, u nekim delovima njihovih bajnih planina zabranjeno je proći sa audomobilima na benzin ili dizle.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.