Evropska komisija traži od Srbije da ispuni obaveze iz dijaloga s Kosovom i sarađuje po pitanju Banjske

Ostavite komentar


  1. „Danas“ nastavlja da cenzuriše komentare.
    Na primer:
    To što uspešno vuče za nos gradjanke i gradjane Srbije i ovdašnju kilavu i nezrelu – neretko i korumpiranu – opoziciju, Vučić već duže od decenije pokazuje da je vladar kakvog oni zaslužuju.
    EU, medjutim, glodje koske koje im AV dobacuje i time se sve više dokazuje kao njegov saučesnik.
    Tražili ste – gledajte!

Ostavite komentar


Politika

Branislav Šušnica nakon višemesečnih protesta na kojima se tražila njegova smena, treći put na čelu Bačke Palanke: Reizbor pratila burna rasprava vlasti i opozicije 10

Branislav Šušnica nakon višemesečnih protesta na kojima se tražila njegova smena, treći put na čelu Bačke Palanke: Reizbor pratila burna rasprava vlasti i opozicije

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Bačka Palanka održana je u sredu 3. jula, a na njoj je Branislav Šušnica ponovo izabran za predsednika opštine, što je njegov treći mandat. Za predsednika Skupštine opštine, izabran je Milan Čavić, koji je i u prethodnom mandatu obavljao tu funkciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.