Evropska mreža Srbije: Nova Vlada neće imati kontrolora u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Pa ko je odgovoran sto nema kontrole u parlamentu?? Ko je kriv sto je vucic osvojio svu vlast u Srbiji tamo gde nije mogao ni 8-9 godina? I koj je kriv sto ti isti koji su bijkotovali ove izbore mimo zdravog razuma jer su sve te politicke opcije ostale bez finansijskih sredstava a sada ti isti hoce da ucestvuju na predsednickim izborima gde izlaznost manja od 50% ima smisla i na BG izborima a pri tom isti uslovi na izborima isti medijski uslovi!!Pa ko je ovde lud?

  2. A ko je kriv za to što parlament neće imati kontrolora? Odgovor je jednostavan -opozicija. Godinama optužuju vlast da izbori nisu fer, pa nikad nisu ni bili. Ali ko vas je sprečio gospodo da izaberete nova rukovodstva a ne one koji su opljačkali ovaj narod. Ko vam je branio da razgovarate sa građanima, da se promovišete. Mi smo u eri socijalnih mreža i digitalnih reklamnih kampanja. Ipak se često nesposobnost prikriva okrivljivanjem nekog drugog. Što se vi niste setili dok ste bili na vlasti da uradite nešto korisno. Već nam sad prodajete priču kao da smo doživeli amneziju. E pa gospodo nismo. I pogrešna vam strategija što se žalite strancima i lupate svoju skupštinu. Nema ništa na silu.

    1. … da se promovišete…
      Eto, da ne navodim dalje ovaj „komentar“.
      Ej, Petronije, ako su društvene mreže RTS, Pink, Hepi. i ostale TV sa nacionalnom frekvencijom, onda ok.
      Ali, ti to znaš vrlo dobro jer si BOT.
      SLOBODA, JEDNAKOST, BRATSTVO!

    2. Pa,opozicija je uradila mnogo korisnih stvari!Padom ‘crveno-crne koalicije’,nasledjena je ratno-kriminalna tvorevina,bez zakona,reda i sve ono sto cini normalnu drzavu!Pokojni Djindjic je imao ‘pune ruke posla’,cesto govoreci-da ne zna odakle da pocne,jer je sve unisteno!Drugo,poceo je da gradi ‘porusene mostove’ prema inostranstvu,da polako obnavlja ekonomiju,kulturu!Jednostavno,poceo je da gradi drzavu,kojoj se verovalo!Eto vam dokaza,da ste vi jos u amneziji!

    3. Neverovatno kako se brani vlast, a kao, govori o opoziciju. U eri socijalnih mreza i digitalnih kampanja najagilnije su Ne davimo Beograd, i mnoge lokalne organizacije. One su proaktivne, okupljaju ljude na zastiti ZIVOTA, bezbednosti, brane potlacene i bore se protiv korupcije. I!!! Prati ih nekoliko stotina pristalica. Skupstinu su, kao sto je poznato lupali VASI, koji za Srbiju nisu uradili nista korisno. Naprotiv. I na moju veliku zalost, bas vasi i provociraju silu, jer gaze zakone, lazu, kradu i ne dozvoljavaju slobodne izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.