Govornici ispred „Srbija protiv nasilja“ u Evropskom parlamentu tokom usvajanja rezolucije o izborima za Danas: Ceo svet je video Vučićevu krađu, to više nije pitanje

Ostavite komentar


  1. A kad će dokaze da iznesu građanima? Ta priča o fantomima ne pije vodu, rasklinkana je. Dajte konkretne dokaze da je desetine hiljada glasača nepostojeće u BG

  2. Pohvale sto je opozicija prihvatila da se pojavi na sednici Evropskog parlamenta u Strazburu i da predstavnici koji zasluzuju postovanje i pohvale ukazu na neregularne izbore odnosno kradju izbora.Srecno i srecan put zele Vam svi oni koji pametno razmisljaju i zele uredjenu pravnu drzavu za koju se Vi i ostali u opoziciji bore.

  3. Na izbrima glasam po svojoj savesti ali bi mogli da upoznaju i sa pravima Srba na KIM a ne da samo misle na svoje interese i vlast ,muka ljudima i od pozicije i opozicije !

  4. Govorice i o brojkama od 40 50 hiljada, vodovodu, elektro ili telefonsku centralu. Mozda i za Novi Sad i primeniti novu matematiku. Sto nema onog glasnog da govori svi bi uplasili u EU parlamentu i odma mu poverovali. Strajk gladju treba spomenu krenu dvoje a za 10 sekundi jedna ostade. Mozda se pozale 600 autobusa zagadise Beograd prilikom prevoza glasaca a parking miko im ne naplati.

  5. Podrska opoziciji koja je alergicna na kradje koje se desavaju i koje su ocigledne i na kradju izbora sto je velika sramota.

  6. Ako Evropa ne prizna izbore svi izabrani ministri,premijer,delegacije,odbori,komisije ,odluke ,….neće imati kontakt sa EU,niti ambasadama zemalja EU,dzabe ste krečili.

  7. Гласао сам против Вучића, наравно, али сам мишљења да опозиција не би требало да улази у Скупштину, нити да учествује више на изборима, докле год се не промени ситуација. Слободни медији, ажурирани бирачки спискови, итд. Нека буде 250 посланика СНС и нека цео свет види да је овде горе него у Северној Кореји. Живимо у најгорој држави на кугли земаљској. Овај народ се навикао на диктатуру. Демократије никад није ни било, и, требаће много времена да прође док се рајетински менталитет не промени. У вечитој потери за вођом ми смо стигли овде на исто место одакле смо пошли. Жалосно, али, истинито.

  8. @Petronije goruca tema u Srbiji su kradja izbora a ne to neko Kosovo ajde vise dosta. Dosta vise sa tim nekim Kosovom i nekim kosovarima!!!

  9. Ovaj narod strelja one koji su za odgovornost, red, znanje, konkurentnost, pravdu,, demokratiju.
    MISLITE o tome.

  10. Ne volim tužakanja strancima, ali ti isti stranci su ga doveli i drže na vlasti. Jadni mi kada nam zapad i Rusi kroje kapu.

  11. Trese se gora, rodice se mis.
    Nemoj da „palite“ ovaj sludjeni narod. Vucic bi smeo da pokrade da nije imao zeleno svetlo od mentora sa „zapada“.
    Da se kladimo u sta hocete da nece biti nista od ovoga. Opozicija ce biti namirena na nacin na koji se to radi kao i uvek, a Vucic ostaje na vlasti sve dok igra kako mu se svira, izdaje KiM, ostalu zemlju i sve druge nacionalne interese.

  12. I na Americkim izborima je bilo slicnih spletkarenja da na vlasti ne ostane uzurpator. Ali u ozbiljnim drzavama i imperijama je zabranjeno da se uopste pomisli da je bilo kradje. Kod njih patriote ne pljuju svoju zemlju pred strancima jer to se zove izdajom.

  13. Нек вам је са срећом и не враћајте се у Србију…

  14. Violin jugend… Neverovatno kako ne kapiraju ti iz opozicije da sami sebi pucaju u nogu udruzujuci se sa raznim „violama“ i da ih samo koriste i to sasvim sigurno ne za demokratizaciju Srbije. Uz ovakve Vucic ce vladati dok on ne odluci drugacije.

  15. Divna vest, Marinka heroina ovih izbora,
    Opozicija treba da ne dođe u skupštinu jer skupštine ni nema. Lepo zbori Lutovac. Svet treba da vidi da nema parlamenta i nemamo državu. Samo lopine koje mogu da konstituišu upravni odbor SNS -a a to .mogu u bilo kojoj drugoj zgradi a ne u domu naroda, evo mogu kod onog da odu na kafu što brani Koluviju smotani po džoint i za kraj naprave bakljadu na njegovom krovu kao u dobra stara vremena kad smo mi čučali u lokdaunu. A opozicija treba da ide da govori pred svetom koji treba opet da dođe ovde i razbuca ovo što nije država. Eto. Tako bi bilo najbolje da se snimi takav film da hepiendom. Da nas neko brate okupira neko civilizovan. Malo smo mi bili pod Austrougarima da se naučimo bečkom manirima i demokratiji. Sve nam ostalo pusto tursko kabadahisanje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.