Šta će Srbiji doneti usvajanje rezolucije o izborima u Evropskom parlamentu?

Ostavite komentar


  1. Sta ce doneti rezolucija gradjanima Srbije, nista.Eventualno da se opozicija ovajdi u Beogradu,ostatak Srbije je za njih seljana gde su bili posteni izbori.Ovajdice se i Rio Tinto,mnogi kapitalisti zagadjivaci,ljubitelji nezavisnosti Kosova….jer ce oni podrzati vlast Vucica koji ce im to ispuniti.

  2. То нису средства која се додељују председнику – већ држави Србији.
    Неће њему лично фалити пара – већ неће их бити за инфраструктуру и услуге које су планиране за грађане.
    Тако, да не знам чему се радујете.

  3. Iskreno, doneće ništa, jer je pravno neobavezujuća. Verovatno će biti u potpunosti ignorisana. Mnogi očekuju kopernikanski obrt, on se neće dogoditi. Sledeći gradski i parlamentarni izbori za četiri godine i to je to.

  4. Neće ništa doneti, kad nije obavezujuća. Samo će Vučiću učvrstiti rejting, jer naš narod ne voli strano mešanje i ne voli podanički tip političara, kao ovi što su trčećim koraka otišli kod svojih gazda.

  5. Hajde prvo da vidimo kakva verzija rezolucije će biti usvojena.
    Da li je nemački ministar odbrane slučajno došao baš dan pre usvajanja te rezolucije? Pa ja ne bih rekao. Vrlo je moguće da je došlo do trgovine – mi tebi ublaženu rezoluciju, koja nema nikakve posledice po tebe, a ti nama NEŠTO.

  6. Donece Serbii izbore ponovljene Vucic gubi vlast,da ima pameti dao bi ostavku odmah,mi cemo ga najuriti

  7. Sve ovo što europski savet radi uz pomoć opozicije odgovara Vucicu.. Zašto? Zato što se njemu ne žuri da se otvaraju poglavlja, ne želi priznavanje Kosova*, prećutno to mu ne daju „drugi“. I gde smo? Tu gde smo i bili.. Vlast ima domaće i strane neprijatelje, a Vučić domaće glasače..

  8. Šta će doneti evropski parlament on do sad nije znao šta se dešava u sorabiji već mu opozicija otvorila oči ha ha ha. Pa aca srbin ne bi ni bio tu da gazde ne aminuju to što radi ko misli da vujketa kontroliše vučko a ne gazde sa zapada taj pojma nema o politici .

  9. Propisaće kolonijalno-vazalska pravila bez višestrukih etno aršina…?? Naravno uz dijalog, kompromis, i dobru volju srbskih nepokorenih političara i birokrata….

  10. Da li će se Viola fon Kramom zalagati u Parlamentu EU i za ostvarenje demokratije na Kosovu za koje je zadužena? I još, imali smo pre oko tri decenije međunarodne komisije u zemlji i znamo do čega je to dovelo.

  11. I ako dodje do obustava pristupnih sredstava ko ce biti kriv. Možda vama Beogradjanima ne znači ali nama sa 50000 i tekako nedostaje. Rezimski mediji već linčuju Mariniku kao direknog krivca.

  12. Da li je Viola fin Kramon ili ona druga što ima isto „
    „fon“ u imenu imala hrabrosti da dođe u Srbiju i da priča kako je, za razliku od Ukrajine, Bombardovanje Jugoslavije 99 te bilo legitimno.
    I ovi trče na njenu komandu u Brisel….
    Sa ovakvom opozicijom, vladaće Vučić doživotno… A možda je i bolje tako gledajući alternative

  13. Doneće progon Srba sa Kosova i likovanje Kurtija ! Rezolucija je direktan vetar u leđa Kurtija !

  14. Doneće nam mir, blagostenje, ekonomski napredak, slogu, demokratiju… Ko i uvek kad stranci o našoj sudbini odlučuju.

  15. Neće doneti ništa osim novih lažnih optužbi i nastavka ucenjivačke politike. Pogotovo ništa neće doneti opoziciji koja može prodati maglu Zapadu, ali građani Srbije vide ko je ko i šta je šta. Mogu samo da se nadam da će Srbija izdržati sve ucene.

  16. Dao im je skoro sve, a ovo malo što je ostalo će dati. Tako da je sve samo farsa koja će ga još više učvrstiti.

  17. Jos jedan dokaz da u Srbiji ne treba dozvoliti ni najmanju sumnju u izbore bili koje vrste bez obzira koja vlast vlada jer se u protivnom pocinju petljati strane sile a kada se one upetljaju to nije dobro ni za drustvo ni za demokratiju uopste i zaista ne vidim razloga za bilo koju stranku ubuduce da dozvoli takve sumnje zato posteno na izbore sa jednakim izbornim uslovima za sve pa kom opanci kom obojci

  18. Rezolucija ce konacno ostvoriti oci EU, da je Srbija neiskreni kandidat sa EU i da samo koristi pristupne fondove i odugovlaci vreme. Niti se vrse promene niti se smiruje situacija sa Kosovom, naprotiv! Desavaju nam se „Banjske“ i tzv. „otpor srpskog stanovnista“ u liku i delu M. Radojcica, Vucicevog tajkuna. Ceka se pobeda Trampa (da se SAD povuce iz NATO-a i ne reaguje na nerede na Kosovu i BiH) i Putina ( da se nuklearna sila osili) , pa da se vojno navali na Kosovo!

  19. RTS još nije objavio tu vest.Ostali ili ignorišu ili pljuju.Opozicija će još više biti satanizovana,Vučić će objasniti da je to zbog neuvođenja sankcija Rusiji i zbog Kosova,a Srbija će potpuno pasti pod uticaj i kontrolu Rusije i potpuno se udaljiti od zapada.Diktatura i cenzura će se pojačati,zemlja totalno deavstirati,a naprednjačka mafija,dalje bogatiti.Narod će slaviti svoga vođu,koga podržava.

  20. Aaaaa,uznemirili se botovi sns-ovski.
    Ako,ako.
    Možda i bude neke vajde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.