Evropski parlament usvojio rezoluciju o Srbiji, zahteva uvođenje sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. sta dobija Srbija ako uvede sankcije Rusji da li ce nam biti vracene srpske teritorije,da li srbi smeju na svoja vekovna ognjista u Hrvatskoj na otetoj Kosovsko Metohijkoj zemlji,energenti jel ce nam obezbede jeftinije i ostale srpske probleme.Mozda NATO pakt zeli da nam izgradi poruseni i unisteno vrednost oko 100.milijardi evra.

  2. Sad će kuknjava,vanredno obraćanje stadu, pogled u daljinu i dramske pauze.

  3. @Mikun,šta Srbija dobija ako ne uvede sankcije Rusiji? Hoće li Rusija da nam oslobodi KiM i ostale zemlje koje smo izgubili nesposobnošću svih predhodnoh vlada,uključujući i ovu?

  4. Резолуција у супротности са Уставом Србије ,међународним правом.Или крајње отужна.

  5. Sve i da prihvatimo, pri prvoj krizi u svetu, ne daj Boże ratu, mi ćeemo najviše nastradati. Rusi nam više ni najmanje ne bi bili saveznici a EU sigurno ne bi, pored toliko drżava članica, pomagala nama već bi bili zadnja rupa na svirali.
    Kako god, Kosovo se ne priznaje te znamo naš konačni odgovor. Biće ovo duge zime.

  6. To je vec ko zna koji ultimatum EU Srbiji a da mi evo vec 22 godine tapkamo u mestu,a pogledajete koliko smo ucena ispunili.To ce nas svrstati u neprijatelje Rusije a od ulaska u EU nista.

  7. Ако смо принципијелни, санкције Русији је требало увести, јер и ми смо били нападнути, а и баћушке су биле за санкције, нама. Они „бране“ Косово због НИС-а јер смо им тако платили подршку. Признање Косова је тешко питање. Зашто ми не правимо демократску државу без обзира на то да ли ће нас ЕУ примити или не? Правну државу са демократским и слободним изборима, која неће бити на страни криминалаца, са законима којима ћемо се поносити.

  8. Miki o cemu govoris,tu nikakve nesposobne politike nije bilo,vec nasilje jaceg nad slabijim .Gde su to ameri i Eu doneli blagostanje uvodjenjem svoje demokratije u Iranu,Libiji,Siriji,Avganistanu ?

  9. Za sve koji se pitaju: šta bismo dobili sankcioniranjem Rusije i priznavanjem Kosova? Dobili bismo lice normalne napredne, Evropske zemlje. Manje bismo izgledali kao miloševićevska zemlja (što i jesmo), a više kao prava Evropska zemlja 21. stoljeća.

  10. Strpljenje, samo strpljenje…najgore je pred svitanje

  11. Na danasnjem zasjedanju Parlamenta Austrije svi poslanici Partije zelenih nose na grudima Cvijet Srebrenice. Hvala im.

  12. Ne razumem,zašto Kosovo ili bilo ko drugi,treba da prizna Srbiju.

  13. Nećete da objavite kulturne, razumne i logične komentare. Daleko je to slobode izražavanja.

  14. Znate šta je Drakce Rekao u Seriji
    Moj Rodjak sa Sela
    Samo to i ništa Više

  15. @Taso i sličnima… politika ili si sa nama ili protiv nas, to je pravo lice zapada.
    Ne treba usklađivati politiku sa EU i USA jer zaista nikakav benefit od toga nemamo, hoće li nam pomoći po pitanju KIM ili hoće li nam obezbediti energente po nižoj ceni od trenutnih – NE.
    Otvorili su firme i jašu dovoljno naš narod po Subotici, Kragujevcu, Beogradu i jugu Srbije, na stranu što su nas najpre ekonomski urnisali sa sankcijama 90tih na stranu i što su skidali Slobu sa vlasti tako što su naš narod gađali sa radioaktivnom municijom, kasetnim bombama i što je život jedne male devojčice proglašen za kolateralnom štetom…
    Na stramu i što su nam posle svega pozajmili pare da sagradimo ono što su nam oni srušili, na stranu sve ali ta njihova politika – sa nama ili protiv nas mi se gadi, od nas im je dosta dato bez da smo imali izbora – sada ga imamo i odlučno NE tiraniji zapadnog primitivnog sveta!

  16. Hocemo li jos da se rastacemo po okruzima pa da se medjusobno priznamo dok potpuno ne nestanemo! Hoce da nas ubede da mi i nismo drzava sve dok nas kosovo ne prizna.

  17. @Emir

    Bolje bi im bilo da nose neke druge cvetove za kakve zlocine su odgovrni u zadnjih stotinjak godina a mogli bi i njihovi saveznici da im se pridruze. Saveznici koji su imali onu SS Handzar diviziju… Izigravajte moralne gromade tamo gde vas ne poznaju, ni vas ni Austrijance.

  18. ЕП да се слика са својом резолуцијом! Србин никада није трпео ланце, па неће ни ове од злоћудног Запада! Срам Те било, Европо! Распадаш се и уздуж, и попреко, трулеж извире из сваке Твоје нити, а Ти Србији држиш лекције и отимаш јој свету груду? Никад ЕУ, никад НАТО, српски народ није за то! И никада неће желети омчу око сопственог врата сам себи да намиче! Долијали сте и сами себи!

  19. @miki maus! Остани у домену цртаног филма! У супротном, чека те доообар „ратлук“!

  20. Dali ste vi normalni, rusija je bratka zemlja sa nama, alo kakve sankcije iz srbije. Nas Aleksandar Vucic to nikada nece prihvatiti. Mi imamo ekstra saradnju sa rusijom. A o onaj Volodimir Zelenski diktator obican, glumac, taj nezna sta hoce niti bilo sta radi bre… Nece Srbija da uvodi sankcije nikad i nikome. Mi nasu zemlju cuvamo i volimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.