EWB: Marinika Tepić će voditi odbor za saradnju sa Evropskim parlamentom

Ostavite komentar


  1. Mislim da sada znamo ko je opozicija. Jedva su čekali da dodju na državne jasle. Mašala !!! Živeo SSP i dugo bio sa SNS u neformalnoj koaliciji.

  2. Pa mnogo je dve godine bez poslaničke plate… Uželeli se i skupštinskog restorana i kojekakvih još funkcija i benefita. Što smo bojkotovali, bojkotovali smo…., a tako nam i treba. Kako kažu, kakav narod takva i vlast, a takva i opozicija.

  3. „Vladimir Đukanović šef skupštinske Delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO“!!?

    Jedan od najvećih rusofila, što i ne krije, vodi nas pravo u NATO. Cirkus.

  4. Jadna ona, nije znala kako da reaguje na Vladetino izlaganje.Na kraju je blago udarila dva puta u dlanove.

  5. Znači koalicija SNS-SSP.
    Sada znamo zašto je Đilas išao da razgovara sa Vučićem.

  6. Drago mi je zbog nje, samo ja opet ispadoh „mentol“ jer sam poverovao da je „opozicionarka“… ali NE više…

  7. Koliko vidim, 90% ljudi uopšte ne kapira kako funkcioniše ‘parlamentarni život’.

  8. Da podsetim Marinikine glasace koliko ona postuje obecano.Znate da je.obecala ako ne pobede na izborima povlaci se iz politike.Sada znate za koga ste glasali.

Ostavite komentar


Politika

zdravko ponoš

Slikanje sa vojskom Vučić praktikuje u pravilnim razmacima, kao antibiotik: Ponoš o obraćanju predsednika Srbije nakon sastanka sa vojnim vrhom

"Nijedan šef države u civilizovanom svetu ne slika se tako često sa vojskom kao Aleksandar Vučić, osim kad je država u ratu. Kod Vučića je to postalo redovno, često, gotovo ritualno. Slikanje sa vojskom praktikuje u pravilnim razmacima, kao antibiotik", kaže za Danas Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, komentarišući današnji prošireni kolegijum načelnika u kasarni na Banjici 2, kome je prisustvovao i predsednik Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.