Fabrici: Mali Šengen nije prepreka, već podstrek članstvu u EU

Ostavite komentar


  1. Ako je „mini sengen“ dobar, zasto ne dozvolite isti rezim za celu Evropu? Onda bi mogli svi teroristi, sverceri droge,sverceri ljudi.i sav kriminalni sljam da se seta po Evropi bez problema. Zasto tu „privilrgiju da imaju samo neki?

    1. Plasim se.nikakvu korist , kao i obicno. mi smo za njih obican Untermensch. Stanica za uhlebljavanje beskarakternih i beskorisnih EU birokrata. Seti se sirokog osmeha Davida McAllistera – sve je kod vas divno, bajno, sjajno Ne zaboravi da do danas Srbija ne bi imala ni Ustav ni zakone, da su slusane „tople preporuke“ izaslanika engleske krune piscu prvog ustava Srbije, vec bi se pravda u Srbiji delila po obicajnom turskom zakonu!

Ostavite komentar


Politika

Vučić u SAD do 27. septembra 10

Vučić u SAD do 27. septembra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Sjedinjenim Američkim Državama od danas do 27. septembra, gde će učestvovati na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.