Fajon i Bilčik pozvali na smirivanje tenzija u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Tenzije u Srbiji su isključivo posledica Vuciceve diktature. Dok je narod cutao, cutala i EU, iako ste znali da je diktator. Sad kada su se gradjani pobunili, naročito posle njegovog izivljvanja za vreme pandemije, sad bi da smirujete strasti. Ili to pričate reda radi.

    1. A on se kao „isprepodobio“ pa je za „toleranciju“ izigrava žrtvu od fašizma a njegove horde fašističkih „intelektualaca“ terorišu grad (a on kao nema pojma). Ide na sistem zavadi pa vladaj

    2. Pokušaj da pročitaš šta si napisala,pa opet prokomentariši,jutro je pametnije od večeri.

  2. Niste se javljali kad je bila savamala, krusik, Karantin… a sada ste zabrinuti zbog polarizacije drustva?
    Jedina vasa briga je da ovaj sizoje ne sidje sa vlasti dok ne potpise sve sto vam je obecao a posle toga se ne bi uzbudjivali ni ako zapocne gradjanski rat u Srbiji

  3. Ovima pod hitno treba dodeliti naše državljanstvo,prosečnu platu,obavezno gledanje TV-a,pa ih onda pitati za stav!

  4. Smirivanje tenzija tako sto opozicija treba da se pomiri sa tim da zivimo u diktaturi.

  5. Fajon i Bilčik. E ovakvi salterski radnici su evropu kostali gomile zrtava. Sta su oni ustvari izjavili. Nista. Nula. Zero. Ovo bi moglo da bude saopstenje za 90% zemalja na zemaljskoj kugli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.