Fajon: Izveštaj EK o napretku Srbije neće biti mnogo pozitivan

Ostavite komentar


      1. „Lo-bot-omija…“ Da, baš je „bitna“ ova vaša zvezda vodilja, kojoj nije smetalo da bude izabrana sa 20% izlaznošću, a 12% podrške, a smeta joj izlaznost u Srbiji. Valjda, po njoj treba da bude vlast onaj koji ima 0,5%, 1%, ili najbolje onaj ko bojkotuje izbore, zbog izbornog zakona, koji je donešen u njihovi vreme, i koji je tada bio najdemokratskiji zakon u istoriji Srbije, a eto, sad im nije dobar. Čibe bre.

      2. @Ljubisa Ljubisa, posto se za sve javljas da branis lik i delo hohstaplera iz sns-a, molim te objasni kako opravdavas sto je sestra Zorana Vazduhoplova Babica od opstine Vrnjacka Banja dobila iz budzeta RSD 1.300.000 (milion i tri stotine hiljada dinara) za projekat kiseljenja kupusa. Sestra mu se zove Milijana Pađen, dostupno je i da je njegova sestra i da je iz budzeta dobila 1,3 miliona dinara da kiseli kupus!!!!

        1. Sektaš, samo mi navedi, u kom delu komentara sam branio bilo koga iz vlasti? Samo sam napisao da se na vlast ne može sa 0,5%, ili 1%. Gde sam pominjao i branio Babića? Ti si od onih, „ako nisi sa nama, onda si protiv nas“… „Svoje mišljenje je zabranjeno da imaš“, pogotovo o Tanji Fajon.

  1. Podrška Fajonki veliikom prijatelju suverene i neovisne države Republjike Kosovo! <3

        1. @Ao tan

          Sta, za vikned vam daju da se nakacite na internet? To je neka nova metoda lecenja? Tako izbacujete frustracije pa onda nema potrebe za elektro-sokovima?

  2. Dobro je sto EU-ja insistira na poglavljima 23 i 24.Sada kad je nasa vrhuska ostvarila “istorijsku pobedu“ u Vasihtonu ne mogu vise da se vade na alibi da EU-ja namerno vrsi pritisak na nas da bi priznali Tacijev Kalifat.To im je izgovor pred Narodom koga su zgazili kako ga nebi gazio nijedan tudjin.Za vreme osmanlijskog carstva smo imali vise demokratije i transparetnosti nego danas(nazalost)kod ovog Presednika SNS-ke….!

    1. Pametno bi bilo da predložiš Tanju Fajon za vodju vanparlamentarne grupe ljudi koji sebe nazivaju „opozicijom“.

    2. Auuuuuuuuuuuuuuu Dragane jest ti komentar za -1o ali drugi put piši pod punim imenom i prezimenom. Sad ga gospodo možete objaviti ili obrisati kako to obično radite.

  3. Nisam ni mislio da Djuka, Marjan i Jorgovanka mogu da povedu Srbiju napred, u normalan svet. Sto se tice Tanje Fajon, bilo bi fer da joj se podigne spomenik kad ovi sarlatani odu nazad u Zadrugu, jer se zena zaista trudi da nam pomogne da izvadimo zemlju iz blata. Veci je prijatelj Srbije od svih ovih kvazipatriota koji se, sa istim zarom kao i njihove vodje 90-ih, obrusavaju na nju. Spomenik Tanji Fajon treba podici na zeljeznickoj stanici, na mestu gde inspiratori ratova 90-ih grade grandiozno zdanje sopstvenog kukavicluka. To nacionalisticko ruglo treba stopirati jer salje istu poruku gradjanima kao i plava kuca SRS u Hrkovcima (ako ne i jacu, jer je gradjeno drzavnim parama).

  4. Puno poštovanje za Tanju Fajon, iskrenog prijatelja demokratske Srbije, koja je nažalost pod okupacijom radikaLA.

  5. Samo vi AV i njegovima saljite pare i potkupljive adninistrativce da sa njima radi poslice, a za izvestaje i neotvorena poglavlja AV & co se ne brinu. Narod svojom mukom zabavljen i batinaskom cizmom zastrasen cuti.

  6. Pa,te izvestaje niko i ne cita. Ni u Evropi ni ovde. Sedite tamo za masne plate i glumite velicine. Nek me podseti neko kada je bilo koji izvestaj EK bilo sta promenio bilo sta,bilo gde

  7. Pogljavlje 23 nece biti otvoreno, dok svi akteri koji su postupali protiv prava mog unuka Mihaila ne budu kaznjeni naj strozim kaznama, a narocito nacelnik Dragan Vulevic, advokat Vojkan Simic i sudije i tuzioci koji su postoupali za njihove interese ,a ne za interese i prava mog unuka.

Ostavite komentar


Politika

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika 8

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika

Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas u Republici Srpskoj (RS) da jedinstvo srpskog naroda, bez obzira gde on živi, ne može da rasturi i razjedini nijedna politika."Petar Kočić je ličnost koja je živela za slobodu svog naroda i koja je iza sebe ostavila veliko delo da opominje svakog onog iza njega šta je cilj našeg postojanja i šta je cilj naše borbe, a to je borba za slobodu i borba za otadžbinu", rekao je Selaković na manifestaciji "Kočićev zbor" u Stričićima, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.