Fajon: Očekujem bolju saradnju vlade sa ombudsmanom

* Predstavnik EP poziva da se brzo razreše "kontroverzni događaji" od 25. aprila * Tanja Fajon: Mnogo je potrebno da bi se uspostavila vladavina prava * Johana Dajmel: "Slučaj Savamala" je lakmus-papir za zrelost Beograda
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju predstavio nacrt godišnjeg izveštaja o Srbiji

Ostavite komentar


  1. To je Srbija, ustajalog, neprijatnog mirisa, gde se ekspresno presuđuje u korist vođinog pijuna, dr ministra, a Savamala svodi na "tri udžerice" i prikriva ozbiljna suspenzija ““pravne države““.
    O pljuvanju na Zaštitnika građana – ne treba ni trošiti reči…
    To je, nažalost, danas moja zemlja!!!

  2. Konacno da ste se probudili.
    Neshvatljiv je nacin na koje su vlasti postupile i neodazivanje policije. Ako je odluka o rusenju doneta moralo se je to sprovesti na zakonit nacin po svim formalnim procedurama. A policija da se ne odazove na poziv je direktno krsenje Ustava.
    Osim toga reakcije Premijera i ministra policije su skandalozne. Za ovo treba da lete sa pozicije i Vucic i Stefanovic. Pa i Mali ako je umesan u ovaj skandal.
    Ako se dozvoli ovako bahato krsenje zakona onda mozemo svasta ocekivati od ove vlasti.

  3. Добра вест да је Европски парламент решио да среди стање у Србији. Следећи корак ће, надамо се, бити истрага о томе ко је и када прелазио улицу ван пешачког прелаза и ко није стављао појас у колима и оштро кажњавање починитеља.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.