Fajon: Pozivamo sve političke snage i građane Srbije da se uključe u izborni proces

Ostavite komentar


    1. Poklanjanje 100 evra svakom punoletnom građaninu, predstavlja nagrada (predujam) „glasačkoj mašini“. Ovo potvrđuje postupak prema beskućnicima, koji nemaju ni lične dokumente, ne primaju 100 evra, niti mogu da glasaju. Pravda, koliko muzike toliko para, nema muzike, nema ni pare (100 evra).

  1. A, ne, ne, gospodjo Fajon. Bojkot izbora jer su vec sad pokradeni svakodnevnom funkcionerskom kampanjom Vucica a mi gradjani ostajemo radije u svojim kucama. Tako su nas naucili za ovih par meseci.

  2. Gospodjici ili gospodji se izgleda mnogo svidja kakva je situacija sa „demokratijom“ u zemlji kada ovako lepo poziva da se ucestvuje u kobajagi demokratskom procesu, koji je zapravo ruglo. Za mene je ova Fajon sada ekvivalentno Vucic. Briga nju za narod koliko i njega.

  3. Kako mozete,kako smete,da predlazete da se „sve politicke stranke i gradjani ukljuce u politicki proces“kada OPOZICIJA NIJE U MOGUCNOSTI DA VODI KAMPANJU,KADA JOJ SE ODUZIMA PRAVO NA ODGOVOR?KADA SE OPOZICIONI POSLANIK HAPSI ZATO STO JE PREKRSIO IZOLACIJU,dok se clanovi SNS autobusima dovoze da ispred Skupstine prave kontra miting? Ako vec niste prihvatili da je zdravlje vaznije od izbora,bar nemojte terati gradjane da izlaze na lazirane izbore.Niti ce moci da promene vlast,niti ce moci(oni koji udju u Parlament,)da iskazu volju naroda.Vase insistiranje da se izdje na izbore u situaciji kada to znaci egzistencijalno ugrozavanje zdravlja ljudi,mnogo me potseca na onu izjavu Trampa da „ubrizgavanje dezinfekcionog sredstva ubija virus za sekundu“,ne zbogte sulude izjave,nego sto ima mnogo sledbenika koji su u to poverovali.

  4. Ne . . . hvala gospodjo Fajon jer mi zivimo u “ zooloskom vrtu “ ( videli ste i osetili na vlastitoj kozi ) sa jednim “ olinjalim sefom “ ( koji uzima ili ne uzima svoju medecinsku terapiju ) prepuno majmuna oko “ sefa “ i krdo ovcica koje sluze za “ deranje “ prema raspolozenju “ sefa “ ili majmuna . . .
    Nemam nameru da ucestvujem u ovoj glasackoj farsi , loseg i primitivnog ukusa dajuci LEGITIMITET ovoj bagri . . .

  5. Možeš ti gospodjo Fajon, mi nećemo. Baš ti hvala na ponudi, da irgamo utakmicu na Vučićevom terenu, ped njegovim navijačima, sudijama, po njegovim pravilima. A rezultat se već zna…
    A vi iz EU, možete tog Vučića da predložite da vam bude predsednik Evropske komisije, kad ga toliko volite, pa mu pezite… Da i vas malo usrećuje!
    Kakvi crni izbori… zaboravite.

  6. A ja vam odgovaram:
    Tito/sloba/voja/tadić/vučić to je 1945-2020 iste orvel politike (ideologije). Vlast koja ne polaže narodu bilo kave račune. Da bi se održavala uzima kredite (jer nije u stanju da napravi uspešnu državu)…To je dug period tako da smo sada takoreći svi „mrtve duše“ jedne neodgovorne politike 100% Haos te politike ratova, inaćenja, mržnje i samo mržnje od 1990-2020 „pojeo je celu zemlju i sve njene građane“! Ta se politka nije libila da nas uvede u rat s NATO šta ima dalje da pišem. Vodiš od pada Berlinskog zida 1989 takvu politiku da zemljicu od 7 miliona (siromašnih) uvedeš u rat s 1 milijardom najmoćnijih….Mi smo „klinički mrtvi“ ali vlast kao ni stranci to ne žele da vide …posledica pravljenja privida je popuno nestajanje Srbije.Kakvi izbori? Ovde jedino ima smisla RESET SISTEMA. Ali tu smo zakasnili….

  7. Zanimljivo je da su ove reci g-dje Fajon srpski tabloidi iskoristili da vec u naslovima istaknu da je ona „dokazani mrzitelj Srba“. To dokazuje da se Anin sef Vucic, ipak, zestoko plasi izbora.

  8. Zanimljivo je da su ove reci g-dje Fajon srpski tabloidi iskoristili da vec u naslovima istaknu da je ona „dokazani mrzitelj Srba“. To dokazuje da se Anin sef Vucic, ipak, zestoko plasi bojkota i da mu je samopouzdanje dobrano poljuljano.

  9. Tako Slovenka poročuje Šešeljima, koji su Slovence nazivali „Bečki konjušari“. Sa ovim „Slika u Srbij nije najbolja“, hoće reći zaslužili ste još gore od ovoga što je najgore. Ta još kaže: „opozicija da pronađe snagu i izađe na izbore u teškim uslovima.“ Hoće reći tada kada su nas Šešeljevci nazivali „Bećkim konjušarima, pa još su slali JNA da na ubija“ trebali ste da ih sprečite. Sada je kasno. Mi smo u Evropi, dok su vas okupirali Šešeljevi ludaci, Milioševićevi i Mirine budaletine, osim što imaju vlast preuzeli su celu Srbiju koju rastaću u delove. Mnogi Srbi su već postali ne samo Bečki konjušari već robovi u Evropi

  10. Ceo svet je protiv srpskog naroda. I vlast i opozicija i EU i Kina i SAD. Imamo li mi obični ljudi u Srbiji ijednog saveznika na ovom svetu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.