Faktor plus: DS jači od Jankovića

Ostavite komentar


  1. DS je ostao na svoju podršku od 5,1%, Saša Janković, na predsedničkim izborima kao neko novo lice je dobio veliku podršku ali je narod video ko je i šta je tako da kada bi sad bili parlamentarni izbori on ne bi prošao cenzus dok bi SNS bi zabeležila još jedan rekordan uspeh.

  2. u mojoj kafani vučić je u minusu niko ga nevoli od pedesetek gostiju stalnih. tako da mi nije jasno kako je pobedio ili koliko su pokrali na prošlim izborima.

  3. Dusane@, ne prepisuj, to se odnosi na naprednjake i najveceg srpskog lazova svih vremena Bilmez Pasu Bugojanskog.

  4. Neprosvećenim građanima Srbije potrebno je dosta vremena dok shvate da je Vučić politički k a m e l e o n kojeg najbolje s k e n i r a genijalni karikaturista C O R A X (Predrag Koraksić). Ko još ne k u ž i ( kako to kažu Hrvati) da su uz njega stali oni sa društvenog dna, mora da se ozbiljno posveti obrazovanju i druženju sa mislećim i moralnim ljudima. I redovno da čita " D a n a s "!

  5. Sta reci sem fascinantno!!!
    Cudo je da jos uvek prelazite cenzus sa obzirom da je pola vaseg mafijaskog drustva trebalo da zavrsi po zatvorima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.