Faktor plus: Za Vučića 60 odsto

Ostavite komentar


  1. Faktor pljus! Raspisite jednom referendum pa da vidimo. Ne verujem nijednoj agenciji za istrazivanje javnog mnjenja,mislim da tako razmislja vecina gradjana.

  2. Srbija je u osnovi populisticko-milosevicevsko-seseljevska ("naprednjacka"). Tzv. 5. oktobar je bio cudan ekces i procep u tom tkivu izazvan kosovskim porazom i minusom od par desetina milijardi evra

  3. Ako bi sada bilo glasanje,pismeni Srbi bi Vucicu,zbog svega sto je ucinio protiv Srbije (nije lako to izbrojati!),dali 06,1 glasiva!Sto ce reci da nevidjeni buljauvlakac vlastima Vladimir Pejic iz Faktira plus prica budalastine za budale!

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 9

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.